Başvuru yaparken davet kodu vs isteyecektir konu içerisinde araştırıp bulabilirsiniz. Eğer online başvuruda iletmezseniz sonradan kabul oluyor mu bilemiyorum. Sanırım kurulum ücretsizdi en son şu an durum nedir bilemiyorum.
Türknet hizmetiniz açılmadan/aktivasyon aşamasındayken bu Türk Telekom aboneliğini iptal ettirmelisiniz.
Bunu şubelerden edebileceğiniz gibi e-Devlet üzerinde şahane bir sistem kuruldu. e-Devlet şifresi ile erişilemeyen bu kısma eğer o kişinin üzerine İnternet bankacılığı hesabı bulunuyorsa e-Devlet'e yönlendir seçeneği ile bu siteye yönlendirildiğinizde fesih işlemlerini 2 tıkla halledebiliyorsunuz. Dediğim gibi Türk Telekom OFİSlerine hat sahibini götüremiyorsanız bu da artık yeni bir yöntem ve işe yarıyor. Şimdiye kadar 3 tane Türknet, 1 tane Vodafone hat iptali yaptım. TTNet/TT feshi yapmadım ama farklı olduğunu da düşünmüyorum. Superonline fesih başvurularında eksik evrak hatası alan bir iki kullanıcı görmüştüm sadece. Nedenini bilmiyorum. Aklınızda bulunsun diye yazayım dedim.
Bu hizmeti kullanarak, son 6 aya ait abonelik fesih başvurularınızı görüntüleyebilir ve fesih başvurusu / abonelik iptali yapabilirsiniz.
www.turkiye.gov.tr