WhatsTheMatter Kilopat Katılım 23 Şubat 2019 Mesajlar 873 Çözümler 1 30 Mayıs 2025 #1 Taahhüdüm 4 ay sonra bitecek. Diğer operatörün bayisinde benim paketimin yarı fiyatına daha çok internet veriliyor. Geçebilir miyim ona? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mayıs 2025
Taahhüdüm 4 ay sonra bitecek. Diğer operatörün bayisinde benim paketimin yarı fiyatına daha çok internet veriliyor. Geçebilir miyim ona?
Çözüm Ertokyo 30 Mayıs 2025 WhatsTheMatter dedi: Taahhüdüm 4 ay sonra bitecek. Diğer operatörün bayisinde benim paketimin yarı fiyatına daha çok internet veriliyor. Geçebilir miyim ona? Genişletmek için tıkla... Bazı markalar cayma bedelini karşılıyor, taahhüdün olayı o zaten. Cayma bedeli olmadan başka bir operatöre geçmeniz mümkün değil.
WhatsTheMatter dedi: Taahhüdüm 4 ay sonra bitecek. Diğer operatörün bayisinde benim paketimin yarı fiyatına daha çok internet veriliyor. Geçebilir miyim ona? Genişletmek için tıkla... Bazı markalar cayma bedelini karşılıyor, taahhüdün olayı o zaten. Cayma bedeli olmadan başka bir operatöre geçmeniz mümkün değil.
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.548 Makaleler 2 Çözümler 1.618 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2025 #2 Cayma bedeli ödeyerek geçebilirsin. Artı 0 Eksi
Ertokyo Hectopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 140 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel İ5-2400 AMD RX 570 8GB KİNGSTON RAM 500W PSU Cinsiyet Erkek Meslek Mimarlık Öğrencisi 30 Mayıs 2025 #3 WhatsTheMatter dedi: Taahhüdüm 4 ay sonra bitecek. Diğer operatörün bayisinde benim paketimin yarı fiyatına daha çok internet veriliyor. Geçebilir miyim ona? Genişletmek için tıkla... Bazı markalar cayma bedelini karşılıyor, taahhüdün olayı o zaten. Cayma bedeli olmadan başka bir operatöre geçmeniz mümkün değil. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mayıs 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
WhatsTheMatter dedi: Taahhüdüm 4 ay sonra bitecek. Diğer operatörün bayisinde benim paketimin yarı fiyatına daha çok internet veriliyor. Geçebilir miyim ona? Genişletmek için tıkla... Bazı markalar cayma bedelini karşılıyor, taahhüdün olayı o zaten. Cayma bedeli olmadan başka bir operatöre geçmeniz mümkün değil.
KS KS WhatsTheMatter Kilopat Katılım 23 Şubat 2019 Mesajlar 873 Çözümler 1 30 Mayıs 2025 #4 Mustafa.Kaan dedi: Cayma bedeli ödeyerek geçebilirsin. Genişletmek için tıkla... Ertokyo dedi: Bazı markalar cayma bedelini karşılıyor, taahhüdün olayı o zaten. Cayma bedeli olmadan başka bir operatöre geçmeniz mümkün değil. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler. Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: Cayma bedeli ödeyerek geçebilirsin. Genişletmek için tıkla... Ertokyo dedi: Bazı markalar cayma bedelini karşılıyor, taahhüdün olayı o zaten. Cayma bedeli olmadan başka bir operatöre geçmeniz mümkün değil. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler.
MMDogan Megapat Katılım 24 Mart 2014 Mesajlar 189 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2025 #5 Ertokyo dedi: Bazı markalar cayma bedelini karşılıyor, taahhüdün olayı o zaten. Cayma bedeli olmadan başka bir operatöre geçmeniz mümkün değil. Genişletmek için tıkla... Mobil operatörlerin hiçbiri cayma bedeli karşılamıyor. ISS'ler için geçerli dediğiniz. Artı 0 Eksi
Ertokyo dedi: Bazı markalar cayma bedelini karşılıyor, taahhüdün olayı o zaten. Cayma bedeli olmadan başka bir operatöre geçmeniz mümkün değil. Genişletmek için tıkla... Mobil operatörlerin hiçbiri cayma bedeli karşılamıyor. ISS'ler için geçerli dediğiniz.