parya Kilopat Katılım 25 Şubat 2015 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2016 #1 12 aylık ADSL paketimden 3 ay taahhütüm kaldı. Üst pakete geçsem (VDSL), taahhüt kaldığı yerden devam mı eder yoksa yenilenir mi? Saglayıcı SOL.
12 aylık ADSL paketimden 3 ay taahhütüm kaldı. Üst pakete geçsem (VDSL), taahhüt kaldığı yerden devam mı eder yoksa yenilenir mi? Saglayıcı SOL.
S SamiD Hectopat Katılım 4 Nisan 2016 Mesajlar 214 5 Mayıs 2016 #2 parya dedi: 12 aylık ADSL paketimden 3 ay taahhütüm kaldı. Üst pakete geçsem (VDSL), taahhüt kaldığı yerden devam mı eder yoksa yenilenir mi? Saglayıcı SOL. Genişletmek için tıkla... Ben paketimin bitmesine 1 ay kala üst pakete geçmiştim. Yeni taahhüt yapıldı kullanmaya devam ediyorum.
parya dedi: 12 aylık ADSL paketimden 3 ay taahhütüm kaldı. Üst pakete geçsem (VDSL), taahhüt kaldığı yerden devam mı eder yoksa yenilenir mi? Saglayıcı SOL. Genişletmek için tıkla... Ben paketimin bitmesine 1 ay kala üst pakete geçmiştim. Yeni taahhüt yapıldı kullanmaya devam ediyorum.