Taahhüt sonrası yeni ISP

Hangi servis sağlayıcı

• Oy verenlerin toplamı
    5

Hardall seven

Kilopat
Daha fazla  
Selam

Sonunda TürkTelekom abonelik sürem bitmiş bulunmakta . İptal işi uzun süreceğinden abonelik taşıma yapmak istiyorum . Taahhüt istemediğimden elde 3 firma kalıyor ; Türknet , Millenicom ve Netspeed . Türknet altyapısı yok gibi .

Gönlüm Netspeedde ama virüs dönemi özellikle son aylardaki yorumları hiç iyi değil . Zorbalık yapan firmalarıda istemiyorum . Arada kaldım resmen . Önerilerinize açığım , teşekkürler .

Kesinlikle ama kesinlikle TurkNet önermiyorum. Korona'dan dolayı mıdır artık bilmiyorum da, günde en az 10 defa bağlantı kopuyor. 1-2 dakikalığına koptuğu için ne oyun zevki kalıyor, ne de bir şeyi izleme keyfi. Adresime TurkNet'ten daha yüksek hız(85mbps) veren yok ama rezalet bir hizmetleri var. 1 haftadır bana müşteri hizmetlerinden aynı cevapları veriyorlar. "24 saattir bağlantınız kesilmemiş. TurkTelekom saha ekiplerini yönlendirdik. Bağlantınızda bir sıkıntı göremiyoruz. TurkTelekom saha ekipleri ilgilenecek." Sürekli aynı şeyleri duymaktan bıktım ve bende 2 gündür yeni bir sağlayıcı arayışındayım. Asla ama asla önermiyorum TurkNet'i.

TurkNet kullanıyorum memnunum ama bu biraz altyapı ile alakalı. Şansınıza iyi de çıkabilir kötü de her firmada bu geçerli. Deneyip görmeniz lazım. TurkNet kullanıcı deneyimi ile alakalı aklına takılan soru olursa sorabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı