Hocam olabilir çünkü altyapı diye bir şey var. UyduNet, TurkNet Telekom değil de kendi altyapısı olan yerlerde farklı hizmet verebiliyor. Doğal olarak hat kiralama olmadığında fiyatlandırma da farklı olabilir. Benim bulunduğum yerde TTNET altyapısı var kime sorsam yine kiralama üzerinden hizmet satmaya çalıştılar bana.
Hocam şuan vodafonenın 24mbps'lik paketini kullanıyorum paket hızı kaynağı ile ilgili sorunlar olsada vodafone kaynaklı pek sorun yaşamadım paket 24mbps olmasına rağmen ortalama 23mbps hız alıyorum bana göre genel olarak iyi sadece fiber paketler birazcık pahalı o kadar.
Hayatın her yerinde taahhütlü ve taahhütsüz fiber internet tarifelerinden en ekonomik şekilde yararlanın. Piyasanın en ekonomik internet fiyatlarıyla bizim internet Merkür Net.
Dostlar ne kadar taahhüt olsun, taahhütsüz olsun tamamen bölgenizde santral dolabıyla alakalı. Bölgenizdeki altyapı iyi ise iyi alırsınız. Şu an Turknet'teyim, Netspeed'deyken 10 ping alırken bunda 25 ping alıyorum. Bence TurkNet sadece fiberde iyi.
Dostlar Ne kadar taahhüt olsun taahhütsüz olsun tamamen Böglenizde Santral dolabıyla alakalı bölgenizdeki altyapı iyi ise iyi alırsınız şu an Türknetteyim Netspeed'deyken 10 ping alırken bunda 25 ping alıyorum bence TurkNet sadece fiber de iyi
Binada fiber yok hocam
Kablonet bağlatacaktım adamlar 1 hafta gelmediler
Türk Telekom altyapısı olmasıyla alakası yok ki hocam hepsinin kendi sağlayıcı sistemleri var