Taahhütlü internet tavsiyesi

deleteren

Kilopat
Merhaba, 6 senedir TurkNet kullanıyordum fakat taahhüt olmadığı için zamlardan etkileniyorum. 70 down, 15 up alıyorum. Taahhütlü hangi servis sağlayıcısını tavsiye edersiniz?

Merhaba, 6 senedir TurkNet kullanıyordum fakat taahhüt olmadığı için zamlardan etkileniyorum. 70 down, 15 up alıyorum. Taahhütlü hangi servis sağlayıcısını tavsiye edersiniz?
Taahhütlü niye istiyorsunuz anlamıyorum, sözleşmeniz bitmediği halde çıkarsanız çok fazla erken çıkış bedeli alacaklardır.

Altyapısı mevcutsa Turkcell olabilir. Türk Telekom ile çok problem yaşadım ben.

Bilginiz varsa sormak istiyorum yarın kablo internet evime bağlanacak iyi diye duydum sizce nasıldır? Turkcell 35 Mbps.

Bilginiz varsa sormak istiyorum yarın kablo internet evime bağlanacak iyi diye duydum sizce nasıldır? Turkcell 35 Mbps.
Kısa süreliğine Turkcell kullanmıştım, hiç de fena değil cidden. Beklentileri karşılar.

Umarım iyidir. Türk Telekom için de HiperNet altyapı vardı. Turkcell tercih ettim daha iyi galiba.
Türk Telekom kullanıyordum, 1 hafta boyunca internetim yoktu. Arıyoruz açıyorlar, yaptık diyip kapatıyorlar yine olmuyordu. İnternet hızını düşürdüler, yine olmadı.

Altyapıyla ilgili bir sorun da değil, şu an TürkNet kullanıyorum, hiç sıkıntı yaşamadım.

TurkNet altyapim ADSL 16 Mbps destekliyor ondan dolayı tercih etmedim. Bilginiz varsa sormak istiyorum VDSL mi daha iyi oluyor kablo internet mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…