M Muhammed Ali yetim Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #1 Merhaba arkadaşlar, bizim Mart'in 1'inde Türk Telekom'la anlaşmamız sona eriyor. Benim sorun şu şekilde olacak, biz geçiş işlemi için ayın kacinda başvuru atmamız lazım TurkNet'e?
Merhaba arkadaşlar, bizim Mart'in 1'inde Türk Telekom'la anlaşmamız sona eriyor. Benim sorun şu şekilde olacak, biz geçiş işlemi için ayın kacinda başvuru atmamız lazım TurkNet'e?
CS Relboron Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 10.191 Makaleler 2 Çözümler 82 Yer İzmir 10 Şubat 2024 #2 Turkneti arayıp konuşun taahhütün belli miktarını ödeme yapıyorlar yani 1 martı beklemenize gerek kalmayabilir. Öyle olursa direk geçişinizi yaparlar.
Turkneti arayıp konuşun taahhütün belli miktarını ödeme yapıyorlar yani 1 martı beklemenize gerek kalmayabilir. Öyle olursa direk geçişinizi yaparlar.
M Muhammed Ali yetim Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #3 Teşekkür ederim yardiminiz için TurkNet'le konuşmak gerekli sanirim.