Taahhütsüz 3 aylık İnternet önerisi

aga2323

Kilopat
Daha fazla  
Bu yaz tatili için internet çekmek istiyorum. Fiyatı aylık 60-70 TL'yi geçmesin ama taahütsüz olsun ve bir şey sormak istiyorum. Modemi biz mi alacağız? Eğer biz alacaksak en uygun modem kaç TL? Bu arada altyapı Elazığ'ı desteklemeli.

Son düzenleyen: Moderatör:
TurkNet'i tavsiye ederim. Taahhüt yok istediğin zaman iptal edebilirsin. Ayrıca beğenmezseniz paranız iade gibi bir kampanyaları da var. Fiyatı 65 TL idi galiba 70- 75 TL bandına çekmişler. Şu sıralarda en kurumsal ve taahhütsüz internet sağlayıcısı bu sanırım.

Türk telekom ya da Turkcell alt yapınız varsa, Devlet tarafından vergi indirimine tabi tutulan küçük firmalara bakabilirsiniz.
Bazıları aylık ya da tek ödeme ile faturaya modem yansıtıyorlar. Genelde sattıkları modemlerin fiyatı 250-300 ₺ bandındadır.

Son düzenleme:
NetSpeed öneririm.
56 liraya 16Mbit ADSL
66 liraya 35Mbit VDSL
76 liraya 75Mbit VDSL
Ben VDSL port boş olsa geçeceğim ama port yokmuş. TurkNet kullandım 1.5 sene. Bir sorun olduğunda robotlardan başka kimseye ulaşamıyorsun. Arıza kaydı açıyorsun. Sorun bulunamadı diye cevap alıyorsun. Ayrıca 75 lira oldu TurkNet.

Turknet veya millenicom diyeceğim ama taahhüt sözleri palavradan ibaret. Abonelik iptal işleminde her türlü entrikayı çeviriyorlar. Netspeed sizin için mantıkı bir tercih olabilir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı