Taahhütsüz 3G Modem Kampanyaları

Alper P

Megapat
Yer
Balıkesir/Altınoluk
Daha fazla  
Meslek
PHP Geliştirici
Merhaba Arkadaşlar.

Abimin 2 sene önce geçirdiği trafik kazası sebebiyle hastaneye yatıp fizik tedavi görmesi gerekiyor bu süre 2 veya 3 ay sürebilir. Bu süre'de abimin sıkılmaması için maksimum 3 ay kullanabileceği bir 3G Modem almak istiyorum ama hangi firmanın ürününü almalıyım yada uygun tarifeler var mı onları bilmiyorum. (3G modem interneti ile birlikte alınacak)

Abim bu 3G interneti Araf Online diye bir online oyun var onu oynamakta kullanacak 4 veya 6 gb lık paketler yeter mi?

Şimdi 12 ay taahhüt yapıp alsam 3 ay sonra işimize yaramayacak iptal ettiğimde kalan 9 ay'ın parasını vede 3 ay kullandığı indirimleri tek fatura yapıp gönderecekler bu da çok fazla gelir.

Sizin önerebileceğiniz bir şey var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
3G ile oyun oynanmaz yüksek ping değerleri artı 6 gb ile bırakın oyun oynamayı 15-20 gün net'de bile takılamazsınız.

Merhaba,
Öncelikle geçmiş olsun.
Tedavi olunacak hastanede wi-fi altyapısı olabilir, hastaneye sordunuz mu?
Eğer öyle bir şey varsa 3G aboneliğine gerek kalmayabilir.
Hastaneye yakın cafe,büfe iş yerleri varsa onların yayın ismini de yakalayabilirsiniz.
Oralara rica edip küçük bir fiyat ödeyerek ortak kullanım sağlayabilirsiniz.
Kontrol etmenizde fayda var.

Teşekkürler.
Yatacağı hastade Balıkesir Devlet Hastanesi. Aradım telefonu açan kişiye sordum ücretli yada ücretsiz hastanenizde Wifi varmıdır verdiği cevap "Valla ben de burdayım bende bile yok kullanamıyorum" oldu. Gerisini siz düşünün 6 gb da yetmez deniyo ne yapıcam çok kafam karıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…