Taahhütsüz ev interneti önerisi

GlitchTR

Hectopat
Merhaba, şu anda Millenicom 35 MB VDSL kullanıyorum. Aylık 460 TL ödüyorum ve bu biraz tuzlu gelmeye başladı. Sizin farklı ev interneti önerilerinizi bekliyorum.

Kesinlikle TurkNet hocam eğer bir de GigaFiber altyapınız var ise 500 TL'ye rakipsiz bence.

Netspeed Bağlattım öğrenci evine kolay kurulum oldu anında müşteri hizmetlerine ulaşabiliyorum daha deneyemedim interneti ama 100 mbs istemiştim 120 lere çıktığı bile oluyordu.
+1
Netspeed kullanıyorum gayet memnunum, gece yarısı dahi dakikalar içinde sorun çözen bir ekipleri var. Aynı altyapıda Türknette kullandım fakat tonla bağlantı, kesinti sorunları yaşadım.
Telekom altyapısında bence en başarılısı Netspeed, onun dışında altyapı kime aitse o firmayı kullanmak daha sağlıklı. (Türknet altyapısında Türknet, Superonline altyapısında Superonline gibi)

Şu zamanda taahhütsüz internet tavsiye etmiyorum sebebi de zamanında Turknet zam yapmayacağız diyerek 2 defa aynı yıl içerisinde zam yaptı.
Sizin tercihiniz ancak taahhüt daha mantıklı.

Şu zamanda taahhütsüz internet tavsiye etmiyorum sebebi de zamanında TurkNet zam yapmayacağız diyerek 2 defa aynı yıl içerisinde zam yaptı.
Sizin tercihiniz ancak taahhüt daha mantıklı.

Zamanında taahhütlü internet ile kötü bir anım oldu, o günden beri uzak duruyorum.

+1
Netspeed kullanıyorum gayet memnunum, gece yarısı dahi dakikalar içinde sorun çözen bir ekipleri var. Aynı altyapıda Türknette kullandım fakat tonla bağlantı, kesinti sorunları yaşadım.
Telekom altyapısında bence en başarılısı Netspeed, onun dışında altyapı kime aitse o firmayı kullanmak daha sağlıklı. (Türknet altyapısında Türknet, Superonline altyapısında Superonline gibi)
Fiyatlarına baktım, güzel gibi duruyor. Zamları hangi aralıkla yapıyor, bilgin var mı?

Zamanında taahhütlü internet ile kötü bir anım oldu, o günden beri uzak duruyorum.

Fiyatlarına baktım, güzel gibi duruyor. Zamları hangi aralıkla yapıyor, bilgin var mı?

Genelde yılda 1 defa yapıyor, peşin ödeme şansın varsa sabit fiyat kampanyaları mevcut ve o şekilde gerçekten ekonomik oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı