Turknet'in kendi altyapısı varsa diğer ikisini değil tüm şirketleri salla gitsin. Turknet gigafiber en iyisi.
Bana kalırsa TT VAE altyapısında da en iyisi Turknet. Bilhassa yurtdışı ping değerleri olarak bu üçü arasında en iyisi. Bizzat Valve sunucularına ölçüm yaparak test etmişliğim var. Millenicom'u da hiçbir şart alt altında tavsiye etmem. Ayda 100 lira deseler bile kullanmazdım. Çok kalitesiz ve sorunlu bir şirket.
Turknet'in kendi altyapısı varsa diğer ikisini değil tüm şirketleri salla gitsin. Turknet gigafiber en iyisi.
Bana kalırsa TT VAE altyapısında da en iyisi Turknet. Bilhassa yurtdışı ping değerleri olarak bu üçü arasında en iyisi. Bizzat Valve sunucularına ölçüm yaparak test etmişliğim var. Millenicom'u da hiçbir şart alt altında tavsiye etmem. Ayda 100 lira deseler bile kullanmazdım. Çok kalitesiz ve sorunlu bir şirket.
Millenicom ile NetSpeed ortak bir şekilde yaklaşık 4-5 ay önce 1 hafta kadar süren bir sorun yaşadı.
Kullanıcılar mağdur oldu. Bir daha olur mu bilmem. Bu olaylardan önce Millenicom kullanırken hiç bir sorun yaşamadım. Mükemmel bir internet deneyimim de vardı.
Fiber altyapı döşendiğinden beri TT 1000 mbps kullanıyorum.
1000'lik altyapı kiminse o firmadan alın 1000'lik paket. Taahhütlü olması da işinize yarar ayrıca.
Ben Netspeed kullanıyorum. Öncesinde Millenicomdu. Zaten hepsi TTelekom altyapısı kullandığı için benzer şartlar ve kullanıcı deneyimleri sunuyor. Altyapın neyse maksimum o kadar internet hızı alıyorsun. Hepsinde de taahhütsüz paketler var. Şahsen ben kampanyasına göre sürekli geçiş yaparak kullanıyorum. Arkadaşını getir kampanyasından millenicom da 6-7 ay fatura ödemediği oldu.
Dediğim gibi şu an Netspeed kullanıyorum. Memnunum. Fiyat değişirse başka SS e geçerim.
Netspeed öneriririm. 100 üstünü zaten sadece Türk Telekom veriyor. 100 mbps de gayet yeterli bir hız. Fiber altyapıda operatör çok fark etmiyor. Türknet'ten fiyattan dolayı Netspeed'e geçtim. Memnunum. 1KRNRS davet kodunu müşteri hizmetlerine söylerseniz, 30 indirim alabilirsiniz. Ayrıca MT kendisi 30 TL indirim yapabiliyor onu istersiniz, yani 60 TL aylık indirim alabilirsiniz.