Taahhütsüz İnternet alınır mı?

Ryuzakii

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, sadece birkaç ay kullanacağım için taahhütsüz internet bağlatmak istiyorum, sizce yapılır mı? Tavsiye eder misiniz? Önerileriniz var mı?

Modeminiz var ise veya temin edebilirseniz Turknet zaten taahhütsüz. Dilediğiniz kadar kullanıp istediğiniz zaman aboneliğe son verebilirsiniz.

Alınabilir. TT kullanıcısıydım. Abonelik fiyatları tavan olduğu için Millenicom'a geçtim. 4 ay boyunca aynı fiyattan devam edeceğimin garantisini verdiler. Benim gibi belirli bir süre kullanacaksanız öneririm.

Kullanılır, suanlık sizin için dezavantajı kısa süre kullanacak olmanıza rağmen yüksek kurulum ve aktivasyon ücreti olacaktır. Bu ücreti almayan firma var mı bilmiyorum, eğer altyapınız iyiyse bilinen şirketlerden birine geçebilirsiniz ama Turknet önermem 500 TL olan aylık ücreti eğer 100 mbps üstü alamayacaksanız diğer firmalara göre çok yüksek.

Hocam sizden bir ricam var.
Kullanım süresi sonrasında deneyimi paylaşıp beni etiketlerseniz sevinirim.
Geçmişte milenicom özellikle abonelik sonlandırma gibi konularda sıkıntı idi, düzelmişlerse bilmek isterim.

Bende aynı şüphelerden dolayı abonelik başlatmayı düşünmüyordum fakat birkaç arkadaşım iptal ederken e-Devlet'ten direkt olarak iptali gerçekleştirebildiği için bende başvurdum. Başvuruları da aynı şekilde e-Devlet üzerinden e imza yöntemi ya da mobil bankacılık girişi ile tamamlayabiliyoruz. Şu an için 12 Mbit bir hizmeti kullanıyorum. Bir sorun yaşarsam deneyimimi buraya paylaşırım. Abonelik sonlandırdığımda başlığı bulabilirsem ekleyebilirim tekrar.

Modeminiz var ise veya temin edebilirseniz Turknet zaten taahhütsüz. Dilediğiniz kadar kullanıp istediğiniz zaman aboneliğe son verebilirsiniz.
Şimdi kontrol ettim 60mbps paket var sadece paketten pakete göre taahüt olayı değişiyor mu bu pakette yine taahütsüz müdür acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…