Seccad Karaköz Hectopat Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 216 Makaleler 1 Yer Bursa 13 Eylül 2015 #1 Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi taahhütsüz internet paketi arıyorum. Fiyatı 70 TL' yi geçmesin hızıda 16 Mbps' nin altında olmasın. Şimdiden teşekkürler. Not: Uydunet hariç olsun altyapısı bizim binayı desteklemiyormuş.
Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi taahhütsüz internet paketi arıyorum. Fiyatı 70 TL' yi geçmesin hızıda 16 Mbps' nin altında olmasın. Şimdiden teşekkürler. Not: Uydunet hariç olsun altyapısı bizim binayı desteklemiyormuş.
A Ali Eren Ekinci Hectopat Katılım 4 Ağustos 2015 Mesajlar 118 Makaleler 1 Yer Adıyaman/Gölbaşı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Eylül 2015 #2 Superonline Engel Tanımayanlar Paketi Tarifesinde taahhüt bir ara yoktu (büyük ihtimalle taahhüt yok) ama yinede sen araştır.
Superonline Engel Tanımayanlar Paketi Tarifesinde taahhüt bir ara yoktu (büyük ihtimalle taahhüt yok) ama yinede sen araştır.
Enes666 Kilopat Katılım 27 Ağustos 2014 Mesajlar 271 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2015 #3 Ali Eren Ekinci dedi: Superonline Engel Tanımayanlar Paketi Tarifesinde taahhüt bir ara yoktu (büyük ihtimalle taahhüt yok) ama yinede sen araştır. Genişletmek için tıkla...
Ali Eren Ekinci dedi: Superonline Engel Tanımayanlar Paketi Tarifesinde taahhüt bir ara yoktu (büyük ihtimalle taahhüt yok) ama yinede sen araştır. Genişletmek için tıkla...
A Ali Eren Ekinci Hectopat Katılım 4 Ağustos 2015 Mesajlar 118 Makaleler 1 Yer Adıyaman/Gölbaşı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Eylül 2015 #4 Enes666 dedi: Eki Görüntüle 104132 Genişletmek için tıkla... Ben forumda başkasından duymuştum. Araştırmamıştım özür dilerim.
Enes666 dedi: Eki Görüntüle 104132 Genişletmek için tıkla... Ben forumda başkasından duymuştum. Araştırmamıştım özür dilerim.