mcf Hectopat Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 660 Daha fazla Cinsiyet Diğer 2 Temmuz 2021 #1 2.5 senedir TurkNet kullanıyorum. Sağlayıcımı değiştirmeyi düşünüyorum. Taahhütsüz ve 85TL'nin altında aylık ücret isteyen sağlayıcılar nelerdir? Not: Üye kodlarınızı atmayın, henüz ilgilenmiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Temmuz 2021
2.5 senedir TurkNet kullanıyorum. Sağlayıcımı değiştirmeyi düşünüyorum. Taahhütsüz ve 85TL'nin altında aylık ücret isteyen sağlayıcılar nelerdir? Not: Üye kodlarınızı atmayın, henüz ilgilenmiyorum.
OzzyOnFire Hectopat Katılım 19 Haziran 2021 Mesajlar 775 2 Temmuz 2021 #2 Kullanmıyorum fakat kriterlerine en iyi uyan ve en hızlı/güvenilir olan NetSpeed sanırım.
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.453 Makaleler 3 Çözümler 58 2 Temmuz 2021 #3 Millenicom Netspeed Turknet ISS'ler zam getirmiş. Önceden 80 TL olan fiyatlar 95 liraya falan çıkmış. Böyle olduğunu bilmiyordum. Son düzenleme: 2 Temmuz 2021
Millenicom Netspeed Turknet ISS'ler zam getirmiş. Önceden 80 TL olan fiyatlar 95 liraya falan çıkmış. Böyle olduğunu bilmiyordum.
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 2 Temmuz 2021 #4 85 TL altında taahhütsüz bir hizmet alabileceğini sanmıyorum. En azından TurkNet'deki tarifeni alamazsın.
85 TL altında taahhütsüz bir hizmet alabileceğini sanmıyorum. En azından TurkNet'deki tarifeni alamazsın.
OzzyOnFire Hectopat Katılım 19 Haziran 2021 Mesajlar 775 2 Temmuz 2021 #5 Bütçeni bayağı aştım ama bence sıkıntı çıkmaz. Netspeed - Limitsiz Mutluluk Speedmax Avantaj Kampanyası - Taahhütsüz, Limitsiz, Fiber İnternet, ADSL, Yalın ADSL ve Evde İnternet Tarifeleri, Netspeed kalitesiyle hizmetinizde. www.netspeed.com.tr Son düzenleme: 2 Temmuz 2021
Bütçeni bayağı aştım ama bence sıkıntı çıkmaz. Netspeed - Limitsiz Mutluluk Speedmax Avantaj Kampanyası - Taahhütsüz, Limitsiz, Fiber İnternet, ADSL, Yalın ADSL ve Evde İnternet Tarifeleri, Netspeed kalitesiyle hizmetinizde. www.netspeed.com.tr