Taahhütsüz internette benden habersiz zam yapılabilir mi? Ya da saat 23.59'da "Yarın 00.00'da internetinize zam gelecek" diyebilirler mi yoksa belirli bir süre önceden bildirmek zorundalar mı?
Taahhütsüz internette benden habersiz zam yapılabilir mi? Ya da saat 23.59'da "Yarın 00.00'da internetinize zam gelecek" diyebilirler mi yoksa belirli bir süre önceden bildirmek zorundalar mı?
Taahhütsüz internette benden habersiz zam yapılabilir mi? Ya da saat 23.59'da "yarın 00.00'da internetinize zam gelecek" diyebilirler mi yoksa belirli bir süre önceden bildirmek zorundalar mı?
Türk Telekom her şey beklenir. Fiyat olarak da müşteri olarak da pek memnun olanı görmedim. Kendi altyapısında farklı operatörlere abone olmak zorunda kalıyoruz.
Aynısı bende oldu tek fark her aradıklarında tersliyordum o yüzden küstüler herhalde. Şu paketimiz var beğenebilirsiniz cart curt. Ulan 5GB internet var pakette 1MB bile kullanmamışım arıyolar neymiş internet paketim yetmiyormuş paket değişikliği yapacaklarmış. 44 liradan 144 liraya çıktı taahhüt bitince bende direkt Turkcell'e geçtim.
Türk Telekom her şey beklenir. Fiyat olarak da müşteri olarak da pek memnun olanı görmedim. Kendi altyapısında farklı operatörlere abone olmak zorunda kalıyoruz.