Taahhütüm bitişi sonrası ne yapılmalı?

Makaleler
4
Yer
İstanbul, İzmir, Antalya, Moskova
21 Aralık'ta Türk Telekom internetim bitiyor ve TurkNet'e başvurdum. Belgeleri göndermedim hala. Acaba ne zaman belgeleri göndereyim. Taahhüt bitmeden göndermek istemiyorum. Nasıl yapmam lazım?

Haftaya pazartesi TT aboneliğim son buluyor. TurkNet'e az önce başvurdum. Belgeleri imzalayıp göndermem lazım fakat aboneliğimin bitmesini bekleyip mi göndereyim yoksa yarın mı göndereyim? Çünkü şimdi gönderirsem çarşamba belge ellerine gelir cumaya kadar işleme koyarlar. Belki daha uzun zamanda belki de kısa zamanda? Ucu ucuna yetişsin diyorum. Teşekkürler... Nasıl yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yarın gönder. Taahhütün bitince TürkNet'e geçer internetin. Diğer türlü bir süre internetsiz kalırsın.

Ek olarak altyapı sorgulama ekranı at. NetSpeed'e geçsen daha iyi olur.

Neden ucu ucuna yetişmesi gibi bi derdiniz var? Erkenden belge gönderirseniz geçiş işlemleriniz hızlıca yapılır ve neredeyse kesinti olmadan internet kullanırsınız.
Hayır. Kendimi ifade edemedim
Kargo ile gönderilmesi gereken belgelerde altyapı transfer belgeleri var. ilk 4 sayfadan sonrası. Oraları doldurup göndermem gerekecek. Muhtemelen ellerine evrak ulaştığında ve işleme koyduklarında Taahhütüm bitmiş olacak. Durduk yere transfer işlemi yapılmasın diye dedim.

Abone olurken geçiş işlemi veya 0'dan abonelik olarak abonelik başlatabiliyorsunuz. Bunu TurkNet abone olurken seçeneklerde size gösteriyor.
Geçiş yapmazsanız kurulum bedeli ödeyeceksiniz ve portunuzu kaybetme riskiniz olacak. Ayrıca internetiniz kesilecek 0'dan abonelik yaptığınız için. Ayrıca kurulum hizmeti adı altında 99 TL ücret alınacak sizden.
Direkt geçiş yaparsanız internetiniz neredeyse hiç kesilmeyecek, sadece modem kullanıcı adı şifresini girerek internete erişebileceksiniz. Aynı zamanda kurulum ücreti de sizden alınmayacak.
Karar sizin.

Anladım o zaman. Çok teşekkür ederim. O zaman normal olarak devam edeceğim. Çok teşekkür ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…