Taahütsüz internet önerisi

atacr

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, 2 bucuk ay sonra adında TT olan bir sağlayıcıdan kurtuluyorum. Halihazırda Surfshark VPN kullanan birisiyim. Sorum şu ki Surfshark ile kullandığınız neredeyse hiç sorun yaşamadığımız bir sağlayıcı var mı? Taahhütsüz olması önemli. TurkNet listede. Diğer önerileri bekliyorum. Selamlar.

Millenicom veya TurkNet. Alttaki yapınızda fiber varsa hiçbir sıkıntı yaşamazsınız.
3 yıldan fazla bir süre Millenicom kullandım ve neredeyse hiç şikayetim olmadı.

TurkNet 12 ay peşin ödeme kampanyası daha cazip geldiği için şu anda TurkNet kullanıyorum.

Aman diyim hocam Millenicom önermek nedir. Uyuşturucuya başlatmakla aynı zararda Ülkenin en berbat İSS'i.
TürkNet veya Netspeed öneriyorum. TürkNetten Netspeed'e geçtim sanki bir tık daha ilgili ve çözüm odaklılar, daha seri çözüm sunuyorlar, iletişim daha kolay geldi vs vs.

Vodafone fiber olan binada kullanılabilir mi onlar?

Vodafone fiber olan binada kullanılabilir mi onlar?
Vodafone kendi altyapısı yok diye biliyorum hocam, Telekom altyapısı büyük ihtimalle. Eğer öyleyse 100-200 mbps hız verirler, sitelerinde altyapı sorgulayın daha net bir sonuç alırsınız.

Yapmayın Millenicom cidden çoğu konuda çok iyi. Fiyat olsun müşteri temsilcisi vs. Ben dediğim gibi şu anda TurkNet geçtim. Kötü bir firma olsa 3 yıldan uzun bir süre Millenicom kullanmazdim. Ama yine söylüyorum alt yapınızda fiber varsa tercih edin.

Valla kendi evimde vodafone net var çok memnunum aslında surfshark da çatır çatır çalışıyor ama özel indirirmim var ikinci iss olarak (başka bir evde kullanılacak) kullanmak mantıklı gelmedi. Ama Türknet ve vodafone arasındayım ben de

Bu arada Vodafone baktım, altyapı 75 mbps TT altyapısı var başka yok. 50 mbps hızı 569'a satıyor. Türknet şuan çok daha mantıklı geliyor. Eskiden kullanıyordum çok memnundum açıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…