M mehmetaky27 Femtopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar, benim tablet Tab 10 Play Store ve ayarlar çalışmıyor. Ayarlar Full çalışmıyor, sizce format atayım mı? Telefoncularda mı format atar?
Arkadaşlar, benim tablet Tab 10 Play Store ve ayarlar çalışmıyor. Ayarlar Full çalışmıyor, sizce format atayım mı? Telefoncularda mı format atar?
adem1903 Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 222 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 5010U 8+8 DUAL 16GB 1600MHz RAM GT 840M NVİDİA 240GB GIGABYTE SSD Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknisyeni 31 Aralık 2020 #2 mehmetaky27 dedi: Arkadaşlar, benim tablet Tab 10 Play Store ve ayarlar çalışmıyor. Ayarlar Full çalışmıyor, sizce format atayım mı? Telefoncularda mı format atar? Genişletmek için tıkla... Hocam öncellikle ayarlar tam olarak nasıl çalışmıyor ve Play Store'de ne gibi bir hata alıyorsunuz. Artı 0 Eksi
mehmetaky27 dedi: Arkadaşlar, benim tablet Tab 10 Play Store ve ayarlar çalışmıyor. Ayarlar Full çalışmıyor, sizce format atayım mı? Telefoncularda mı format atar? Genişletmek için tıkla... Hocam öncellikle ayarlar tam olarak nasıl çalışmıyor ve Play Store'de ne gibi bir hata alıyorsunuz.