0 0_0emre Hectopat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:10 #1 Format atayım dedim TWRP'den bir şeyleri seçtim. Tamam dedim, artık açılmıyor tablet. Sürüm düşürmek istiyordum, orijinal sürümüne PC görmüyor diye formatlamak istedim. Elimde patladı, artık tableti hiç açamıyorum. Dosya Ekleri 17613149891822294301491552967091.jpg 53,7 KB · Görüntüleme: 20
Format atayım dedim TWRP'den bir şeyleri seçtim. Tamam dedim, artık açılmıyor tablet. Sürüm düşürmek istiyordum, orijinal sürümüne PC görmüyor diye formatlamak istedim. Elimde patladı, artık tableti hiç açamıyorum.
efebilgin07 Centipat Katılım 12 Mart 2024 Mesajlar 386 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:00 #31 Öyle diyor hocam. Süzgeçi çeker misin hocam? Belki dediğim menü gelecek. Artı 0 Eksi
KS KS 0 0_0emre Hectopat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:02 #32 efebilgin07 dedi: Öyle diyor hocam. Süzgeçi çeker misin hocam? Belki dediğim menü gelecek. Genişletmek için tıkla... aynı yerde kalıyor twrpyı sılsek dedıgınız gıbı olur bence ama nasıl Artı 0 Eksi
efebilgin07 dedi: Öyle diyor hocam. Süzgeçi çeker misin hocam? Belki dediğim menü gelecek. Genişletmek için tıkla... aynı yerde kalıyor twrpyı sılsek dedıgınız gıbı olur bence ama nasıl
efebilgin07 Centipat Katılım 12 Mart 2024 Mesajlar 386 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:03 #33 Yani hocam aklıma başka bir şey gelmiyor. Tek çare TWRP üzerinden Custom ROM yüklemek gibi görünüyor. Artı 0 Eksi
Yani hocam aklıma başka bir şey gelmiyor. Tek çare TWRP üzerinden Custom ROM yüklemek gibi görünüyor.
Fakir Nasus Nanopat Katılım 16 Aralık 2024 Mesajlar 731 Çözümler 17 Yer Balıkesir,Sındırgı Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 SAPPHİRE RX6700XT 8X8GB DDR4 RAM Cinsiyet Erkek Dün 19:04 #34 0_0emre dedi: onuda denedım tekrar denyım sızın ıcın İçinde sistem yok diyor galiba Genişletmek için tıkla... Benim attığım videoyu denedinizmi? Artı 0 Eksi
0_0emre dedi: onuda denedım tekrar denyım sızın ıcın İçinde sistem yok diyor galiba Genişletmek için tıkla... Benim attığım videoyu denedinizmi?
KS KS 0 0_0emre Hectopat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:04 #35 efebilgin07 dedi: Yani hocam aklıma başka bir şey gelmiyor. Tek çare TWRP üzerinden Custom ROM yüklemek gibi görünüyor. Genişletmek için tıkla... yukleyelım Fakir Nasus dedi: Benim attığım videoyu denedinizmi? Genişletmek için tıkla... denıyorum hemen aklımdan cıkmıs kusura bakmayın deneyıp donucem Artı 0 Eksi
efebilgin07 dedi: Yani hocam aklıma başka bir şey gelmiyor. Tek çare TWRP üzerinden Custom ROM yüklemek gibi görünüyor. Genişletmek için tıkla... yukleyelım Fakir Nasus dedi: Benim attığım videoyu denedinizmi? Genişletmek için tıkla... denıyorum hemen aklımdan cıkmıs kusura bakmayın deneyıp donucem
Fakir Nasus Nanopat Katılım 16 Aralık 2024 Mesajlar 731 Çözümler 17 Yer Balıkesir,Sındırgı Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 SAPPHİRE RX6700XT 8X8GB DDR4 RAM Cinsiyet Erkek Dün 19:06 #36 0_0emre dedi: yukleyelım denıyorum hemen aklımdan cıkmıs kusura bakmayın deneyıp donucem Genişletmek için tıkla... bu arada videodaki tablet tab 3 (lite sürüm değil lite sürümü indiriniz.) Artı 0 Eksi
0_0emre dedi: yukleyelım denıyorum hemen aklımdan cıkmıs kusura bakmayın deneyıp donucem Genişletmek için tıkla... bu arada videodaki tablet tab 3 (lite sürüm değil lite sürümü indiriniz.)
efebilgin07 Centipat Katılım 12 Mart 2024 Mesajlar 386 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:07 #37 Arkadaşın dediği gibi önce videodaki işlemi deneyin. Eğer olmazsa tek çareniz TWRP üzerinden Custom ROM yüklemek. Artı 0 Eksi
Arkadaşın dediği gibi önce videodaki işlemi deneyin. Eğer olmazsa tek çareniz TWRP üzerinden Custom ROM yüklemek.
KS KS 0 0_0emre Hectopat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:08 #38 Fakir Nasus dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bunuda deneyin olmassa yapacak birşey yok gibi görünüyor. Genişletmek için tıkla... burada ılk actıgı dosyalar ne dosyası anlamadım ama odın gormuyor tabletı Artı 0 Eksi
Fakir Nasus dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bunuda deneyin olmassa yapacak birşey yok gibi görünüyor. Genişletmek için tıkla... burada ılk actıgı dosyalar ne dosyası anlamadım ama odın gormuyor tabletı
Fakir Nasus Nanopat Katılım 16 Aralık 2024 Mesajlar 731 Çözümler 17 Yer Balıkesir,Sındırgı Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 SAPPHİRE RX6700XT 8X8GB DDR4 RAM Cinsiyet Erkek Dün 19:09 #39 0_0emre dedi: burada ılk actıgı dosyalar ne dosyası anlamadım ama odın gormuyor tabletı Genişletmek için tıkla... Onlar Samsung Usb driverleri biraz bekleyin linkini atarım usb linklerini. Artı 0 Eksi
0_0emre dedi: burada ılk actıgı dosyalar ne dosyası anlamadım ama odın gormuyor tabletı Genişletmek için tıkla... Onlar Samsung Usb driverleri biraz bekleyin linkini atarım usb linklerini.
efebilgin07 Centipat Katılım 12 Mart 2024 Mesajlar 386 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:10 #40 Fakir Nasus dedi: Onlar Samsung USB sürücüleri biraz bekleyin linkini atarım USB linklerini. Genişletmek için tıkla... Yüklüymüş zaten USB driverları. Artı 0 Eksi
Fakir Nasus dedi: Onlar Samsung USB sürücüleri biraz bekleyin linkini atarım USB linklerini. Genişletmek için tıkla... Yüklüymüş zaten USB driverları.