Çözüldü Tab 3 Lite Galaxy Account'a girmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mahmut659

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: P5G41CMLX
İşlemci: Xeon X5450 3.3Ghz(OC)
Ekran Kartı:MSI GeForce GTX 1050 2GB LP
Ram: 4+4 8GB Kingston
SSD: 120GB Turbox , 512GB İnsento
Meslek
Öğrenci
Elimde Samsung Galaxy Tab 3 Lite SM-T113 tablet var. Bu tablette Galaxy Account'a girmeye çalışınca beyaz ekran çıkıyor girilmiyor. Galaxy Store falan açılıyor ancak hesaba giriş yapılamıyor. Firmware'ı tekrar yükledim, ayarlardan sıfırladım hiçbir türlü olmuyor. Ama nedense Galaxy Store güncel olmayan Android 4.2.2 Galaxy S3 Mini'de çalışıyor. Bu tablette neden çalışmıyor ya da çalışması için neler yapılabilir Android sürümü 4.4.4

Çözüm
Samsung Galaxy Tab 3 Lite'ınızda Galaxy account sorunu.
Sorunun sebepleri ve çözüm önerileri:
Galaxy Tab 3 Lite'ınızda Galaxy Account'a giriş yaparken beyaz ekran almanız ve hesaba girememeniz oldukça can sıkıcı bir durum. Bu sorunun birkaç farklı nedeni olabilir:
* Uygulama çakışması: Galaxy Store veya Galaxy account uygulamalarında bir çakışma yaşanıyor olabilir.
* Yazılım hatası: Tablet üzerindeki işletim sistemi veya uygulamalarda bir yazılım hatası mevcut olabilir.
* Hesap sorunu: Galaxy account'ınızda geçici bir sorun yaşanıyor olabilir.
* Cihaz donanımı: Nadir durumlarda, cihazın donanımında bir sorun olması da bu duruma neden olabilir?
Çözüm yolları:
* Güvenli modu deneyin:
* Cihazınızı kapatın.
* Ses açma tuşunu basılı tutarak cihazı açın.
* Samsung logosu göründüğünde ses açma tuşunu bırakın.
* Güvenli mod yazısı ekranda görünecektir.
* Güvenli modda Galaxy Store'a giriş yapmayı deneyin. Eğer sorun düzelirse, üçüncü parti bir uygulamaya bağlı olduğunu anlayabilirsiniz.
* Uygulama verilerini temizleyin:
* Ayarlar > uygulamalar > Galaxy Store > depolama > verileri temizle ve önbelleği temizle seçeneklerini seçin.
* Aynı işlemi Galaxy account uygulaması için de tekrarlayın.
* Google Play hizmetlerini güncelleyin:
* Google Play Store'dan Google Play hizmetleri uygulamasını güncelleyin.
* Fabrika ayarlarına sıfırlama (son çare):
* Önemli: Fabrika ayarlarına sıfırlama yapmadan önce tüm verilerinizi yedeklediğinizden emin olun.
* Ayarlar > genel yönetim > sıfırla > fabrika ayarlarına sıfırla yolunu izleyin.
* Android sürümünü kontrol edin:
* Tabletınızın Android sürümünün 4.4.4 olduğu doğru mu? Bazı durumlarda, belirli bir Android sürümünde bazı uygulamalar sorunsuz çalışmayabilir.
* Samsung desteği ile iletişime geçin:
* Yukarıdaki adımları denemenize rağmen sorun devam ediyorsa, Samsung'un resmi destek hattına başvurmanız en doğru olacaktır.
Galaxy Store'un Galaxy S3 Mini'de çalışması:
Galaxy Store'un Galaxy S3 mini gibi daha eski bir cihazda çalışmasının nedeni, cihazın daha basit bir yapıya sahip olması ve daha az uygulama çakışması yaşanması olabilir. Ancak bu, Galaxy Tab 3 Lite'ınızda da aynı şekilde çalışacağı anlamına gelmez.
Ek öneriler:
* Diğer uygulamaları kapatın: Galaxy Store'u kullanırken arka planda çalışan diğer uygulamaları kapatmayı deneyin.
* İnternet bağlantınızı kontrol edin: Sağlam bir internet bağlantınız olduğundan emin olun.
* Cihazınızı kapatıp açın: Bazen basit bir yeniden başlatma bile sorunu çözebilir.
Umarım bu bilgiler sorununuzu çözmenize yardımcı olur. Başka sorularınız olursa çekinmeden sorabilirsiniz.

Hepsini denedim ancak işe yaramadı yine de sağ ol.

XDA'da birazcık dolaşarak sertifika dosyası buldum ve onu TWRP ile flashladım çalıştı hem de artık tüm sitelere girebiliyor. Tüm cihazlarda TWRP 3.0 ve üstü yüklüyse çalışıyor. Link
Samsung Galaxy Tab 3 Lite'ınızda Galaxy Account Sorunu
Sorunun Sebepleri ve Çözüm Önerileri:
Galaxy Tab 3 Lite'ınızda Galaxy Account'a giriş yaparken beyaz ekran almanız ve hesaba girememeniz oldukça can sıkıcı bir durum. Bu sorunun birkaç farklı nedeni olabilir:
* Uygulama Çakışması: Galaxy Store veya Galaxy Account uygulamalarında bir çakışma yaşanıyor olabilir.
* Yazılım Hatası: Tablet üzerindeki işletim sistemi veya uygulamalarda bir yazılım hatası mevcut olabilir.
* Hesap Sorunu: Galaxy Account'ınızda geçici bir sorun yaşanıyor olabilir.
* Cihaz Donanımı: Nadir durumlarda, cihazın donanımında bir sorun olması da bu duruma neden olabilir.
Çözüm Yolları:
* Güvenli Modu Deneyin:
* Cihazınızı kapatın.
* Güvenli modda Galaxy Store'a giriş yapmayı deneyin. Eğer sorun düzelirse, üçüncü parti bir uygulamaya bağlı olduğunu anlayabilirsiniz.
* Uygulama Verilerini Temizleyin:
* Ayarlar > Uygulamalar > Galaxy Store > Depolama > Verileri Temizle ve Önbelleği Temizle seçeneklerini seçin.
* Aynı işlemi Galaxy Account uygulaması için de tekrarlayın.
* Google Play Hizmetlerini Güncelleyin:
* Google Play Store'dan Google Play Hizmetleri uygulamasını güncelleyin.
* Fabrika Ayarlarına Sıfırlama (Son Çare):
* Önemli: Fabrika ayarlarına sıfırlama yapmadan önce tüm verilerinizi yedeklediğinizden emin olun.
* Ayarlar > Genel yönetim > Sıfırla > Fabrika ayarlarına sıfırla yolunu izleyin.
* Android Sürümünü Kontrol Edin:
* Tabletınızın Android sürümünün 4.4.4 olduğu doğru mu? Bazı durumlarda, belirli bir Android sürümünde bazı uygulamalar sorunsuz çalışmayabilir.
* Samsung Desteği ile İletişime Geçin:
* Yukarıdaki adımları denemenize rağmen sorun devam ediyorsa, Samsung'un resmi destek hattına başvurmanız en doğru olacaktır.
Galaxy Store'un Galaxy S3 Mini'de Çalışması:
Galaxy Store'un Galaxy S3 Mini gibi daha eski bir cihazda çalışmasının nedeni, cihazın daha basit bir yapıya sahip olması ve daha az uygulama çakışması yaşanması olabilir. Ancak bu, Galaxy Tab 3 Lite'ınızda da aynı şekilde çalışacağı anlamına gelmez.
Ek Öneriler:
* Diğer Uygulamaları Kapatın: Galaxy Store'u kullanırken arka planda çalışan diğer uygulamaları kapatmayı deneyin.
* İnternet Bağlantınızı Kontrol Edin: Sağlam bir internet bağlantınız olduğundan emin olun.
* Cihazınızı Kapatıp Açın: Bazen basit bir yeniden başlatma bile sorunu çözebilir.
Umarım bu bilgiler sorununuzu çözmenize yardımcı olur. Başka sorularınız olursa çekinmeden sorabilirsiniz.

Samsung Galaxy Tab 3 Lite'ınızda Galaxy account sorunu.
Sorunun sebepleri ve çözüm önerileri:
* Uygulama çakışması: Galaxy Store veya Galaxy account uygulamalarında bir çakışma yaşanıyor olabilir.
* Yazılım hatası: Tablet üzerindeki işletim sistemi veya uygulamalarda bir yazılım hatası mevcut olabilir.
* Hesap sorunu: Galaxy account'ınızda geçici bir sorun yaşanıyor olabilir.
* Cihaz donanımı: Nadir durumlarda, cihazın donanımında bir sorun olması da bu duruma neden olabilir?
Çözüm yolları:
* Güvenli modu deneyin:
* Cihazınızı kapatın.
* Uygulama verilerini temizleyin:
* Ayarlar > uygulamalar > Galaxy Store > depolama > verileri temizle ve önbelleği temizle seçeneklerini seçin.
* Aynı işlemi Galaxy account uygulaması için de tekrarlayın.
* Google Play hizmetlerini güncelleyin:
* Google Play Store'dan Google Play hizmetleri uygulamasını güncelleyin.
* Fabrika ayarlarına sıfırlama (son çare):
* Ayarlar > genel yönetim > sıfırla > fabrika ayarlarına sıfırla yolunu izleyin.
* Android sürümünü kontrol edin:
* Samsung desteği ile iletişime geçin:
Galaxy Store'un Galaxy S3 Mini'de çalışması:
Galaxy Store'un Galaxy S3 mini gibi daha eski bir cihazda çalışmasının nedeni, cihazın daha basit bir yapıya sahip olması ve daha az uygulama çakışması yaşanması olabilir. Ancak bu, Galaxy Tab 3 Lite'ınızda da aynı şekilde çalışacağı anlamına gelmez.
Ek öneriler:
* Diğer uygulamaları kapatın: Galaxy Store'u kullanırken arka planda çalışan diğer uygulamaları kapatmayı deneyin.
* İnternet bağlantınızı kontrol edin: Sağlam bir internet bağlantınız olduğundan emin olun.
* Cihazınızı kapatıp açın: Bazen basit bir yeniden başlatma bile sorunu çözebilir.

Hepsini denedim ancak işe yaramadı yine de sağ ol.

XDA'da birazcık dolaşarak sertifika dosyası buldum ve onu TWRP ile flashladım çalıştı hem de artık tüm sitelere girebiliyor. Tüm cihazlarda TWRP 3.0 ve üstü yüklüyse çalışıyor. Link

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı