Carlos Vinicius Centipat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #1 Arkadaşlar Tab 3 Lite adlı tablete TWRP kurdum ama girerken de hard reset ekranı çıkyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Arkadaşlar Tab 3 Lite adlı tablete TWRP kurdum ama girerken de hard reset ekranı çıkyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
A andoidpol Centipat Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 212 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #2 Carlos Vinicius dedi: Arkadaşlar Tab 3 Lite adlı tablete TWRP kurdum ama girerken de hard reset ekranı çıkyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Doğru model için kurulum yaptığınıza emin misiniz? Bu tabletlerin birçok modeli var model numarasına göre indirip kurun
Carlos Vinicius dedi: Arkadaşlar Tab 3 Lite adlı tablete TWRP kurdum ama girerken de hard reset ekranı çıkyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Doğru model için kurulum yaptığınıza emin misiniz? Bu tabletlerin birçok modeli var model numarasına göre indirip kurun
Carlos Vinicius Centipat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #3 Evet. T113 için.
A andoidpol Centipat Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 212 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #4 Carlos Vinicius dedi: Evet. T113 için. Genişletmek için tıkla... Tekrar kurulum yapın.Odin ile yapıyorsunuz değil mi
Carlos Vinicius dedi: Evet. T113 için. Genişletmek için tıkla... Tekrar kurulum yapın.Odin ile yapıyorsunuz değil mi
Carlos Vinicius Centipat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #5 andoidpol dedi: Tekrar kurulum yapın.Odin ile yapıyorsunuz değil mi Genişletmek için tıkla... Evet Odin ile kurdum.
andoidpol dedi: Tekrar kurulum yapın.Odin ile yapıyorsunuz değil mi Genişletmek için tıkla... Evet Odin ile kurdum.
A andoidpol Centipat Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 212 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #6 Carlos Vinicius dedi: Evet Odin ile kurdum. Genişletmek için tıkla... Bazen olmayabiliyor tekrar kurulum deneyin hocam isterseniz olmazsa TWRP'nin düşük versiyonlarını kurmayı deneyin
Carlos Vinicius dedi: Evet Odin ile kurdum. Genişletmek için tıkla... Bazen olmayabiliyor tekrar kurulum deneyin hocam isterseniz olmazsa TWRP'nin düşük versiyonlarını kurmayı deneyin
Carlos Vinicius Centipat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #7 andoidpol dedi: Bazen olmayabiliyor tekrar kurulum deneyin hocam isterseniz olmazsa TWRP'nin düşük versiyonlarını kurmayı deneyin Genişletmek için tıkla... Denedim yine olmuyor.
andoidpol dedi: Bazen olmayabiliyor tekrar kurulum deneyin hocam isterseniz olmazsa TWRP'nin düşük versiyonlarını kurmayı deneyin Genişletmek için tıkla... Denedim yine olmuyor.
A andoidpol Centipat Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 212 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #8 Carlos Vinicius dedi: Denedim yine olmuyor. Genişletmek için tıkla... Odin'de bir hata alıyor musunuz?
Carlos Vinicius dedi: Denedim yine olmuyor. Genişletmek için tıkla... Odin'de bir hata alıyor musunuz?
Carlos Vinicius Centipat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #9 andoidpol dedi: Odin'de bir hata alıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır. Carlos Vinicius dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Hatta yüklenmiş gibi yapıyor.
andoidpol dedi: Odin'de bir hata alıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır. Carlos Vinicius dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Hatta yüklenmiş gibi yapıyor.
A andoidpol Centipat Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 212 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #10 Carlos Vinicius dedi: Hayır. Hatta yüklenmiş gibi yapıyor. Genişletmek için tıkla... Odin hangi sürümü kullanıyorsunuz
Carlos Vinicius dedi: Hayır. Hatta yüklenmiş gibi yapıyor. Genişletmek için tıkla... Odin hangi sürümü kullanıyorsunuz