Tab A 10 vs Huawei MediaPad T5

fouur

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, iki tablet arasında farklılıklara bakarken Wi-Fi özellikleri dikkatimi çekti. Herhangi bir bilgim yok. Yardımcı olabilecek biri var mı? Wi-Fi Direct nedir bilmiyorum.

q.png

Bildiğim kadarıyla eşleştirilen cihazlar arasında dosya aktarımı yapmaya yarıyor. Daha hızlı bir şekilde. Ben yakın bir zamanda Tab-A aldım, kullanım amacınıza göre değişir ama ben sadece akşamları yatmadan bir iki saat dizi, film izlemek için aldım. Çok fazlasıyla yetiyor.

Bildiğim kadarıyla eşleştirilen cihazlar arasında dosya aktarımı yapmaya yarıyor. Daha hızlı bir şekilde. Ben yakın bir zamanda Tab-A aldım, kullanım amacınıza göre değişir ama ben sadece akşamları yatmadan bir iki saat dizi, film izlemek için aldım. Çok fazlasıyla yetiyor.
Benimde kararım Tab A'dan yana hangi siteden alayım fiyat uygunluğu açısından Trendyol'da indirimdeydi kaçırdım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı