SkysBeyTR Centipat Katılım 23 Haziran 2024 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2024 #1 Tab A7 tabletin şifresini unuttum kapatamiyorum. Nasıl sifirlarim? Samsung hesabı falan yok. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Aralık 2024
Anıl Sancak Decapat Katılım 27 Kasım 2022 Mesajlar 606 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2024 #2 SkysBeyTR dedi: Tab A7 tabletin şifresini unuttum kapatamiyorum. Nasıl sifirlarim? Samsung hesabı falan yok. Genişletmek için tıkla... Format atmanız gerekiyor, bilgisayarınız var mı?
SkysBeyTR dedi: Tab A7 tabletin şifresini unuttum kapatamiyorum. Nasıl sifirlarim? Samsung hesabı falan yok. Genişletmek için tıkla... Format atmanız gerekiyor, bilgisayarınız var mı?
Solkay2002 Centipat Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 446 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2024 #3 Anıl Sancak dedi: Format atmanız gerekiyor, bilgisayarınız var mı? Genişletmek için tıkla... Bilgisayara gerek yok tableti tamamen kapatıp açarken reset atabilir bence
Anıl Sancak dedi: Format atmanız gerekiyor, bilgisayarınız var mı? Genişletmek için tıkla... Bilgisayara gerek yok tableti tamamen kapatıp açarken reset atabilir bence
Anıl Sancak Decapat Katılım 27 Kasım 2022 Mesajlar 606 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2024 #4 Solkay2002 dedi: Verdiğin bilgi yanlış. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarla daha kolay olur.