elazigli23 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2022 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Kadın 5 Ekim 2023 #1 Tab A7 Lite tabletim var ve kendi başına kalem desteklemiyor. Bu yüzden dokunmatik kalem alacağım, öneri var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ekim 2023
Tab A7 Lite tabletim var ve kendi başına kalem desteklemiyor. Bu yüzden dokunmatik kalem alacağım, öneri var mı?
kopkeliekmek Hectopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 4.928 Çözümler 31 5 Ekim 2023 #2 elazigli23 dedi: Tab A7 Lite tabletim var ve kendi başına kalem desteklemiyor. Bu yüzden dokunmatik kalem alacağım, öneri var mı? Genişletmek için tıkla... Kurşun kalemin ucuna aliminyum folyo sar. Al sana kalem
elazigli23 dedi: Tab A7 Lite tabletim var ve kendi başına kalem desteklemiyor. Bu yüzden dokunmatik kalem alacağım, öneri var mı? Genişletmek için tıkla... Kurşun kalemin ucuna aliminyum folyo sar. Al sana kalem
Tibet T Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 173 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2023 #3 https://www.hepsiburada.com/novstra...ylus-dokunmatik-kalem-pencil-pm-HBC00003GQVSS fiyatı biraz pahalı ama değer diye düşünüyorum. iOS ve Android tüm cihazları destekliyor. kopkeliekmek dedi: Kurşun kalemin ucuna alüminyum folyo SAR. Al sana kalem Genişletmek için tıkla... Styluslar basınca duyarlı olduğundan istediğiniz kalınlıkta yazabilirsiniz.
https://www.hepsiburada.com/novstra...ylus-dokunmatik-kalem-pencil-pm-HBC00003GQVSS fiyatı biraz pahalı ama değer diye düşünüyorum. iOS ve Android tüm cihazları destekliyor. kopkeliekmek dedi: Kurşun kalemin ucuna alüminyum folyo SAR. Al sana kalem Genişletmek için tıkla... Styluslar basınca duyarlı olduğundan istediğiniz kalınlıkta yazabilirsiniz.
Abdullah7 Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 2.937 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus TUF A15-7535hs-RTX4050 Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2023 #4 elazigli23 dedi: Tab A7 Lite tabletim var ve kendi başına kalem desteklemiyor. Bu yüzden dokunmatik kalem alacağım, öneri var mı? Genişletmek için tıkla... T290 cihazıma bakıyorum ben de. İkisi de aynı cihaz zaten. Baseus Gold cudgel stylus'a bir bakın isterseniz.
elazigli23 dedi: Tab A7 Lite tabletim var ve kendi başına kalem desteklemiyor. Bu yüzden dokunmatik kalem alacağım, öneri var mı? Genişletmek için tıkla... T290 cihazıma bakıyorum ben de. İkisi de aynı cihaz zaten. Baseus Gold cudgel stylus'a bir bakın isterseniz.