Tab A7 ne zaman şarja takılmalı?

Luser 2

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Samsung Tab A7 adlı tableti kullanıyorum, şarjı kaç olduğunda şarja takmalıyım ve şarjı 20'nin üzerinde iken, birazcık şarj ettikten sonra kullanırsam sıkıntı olur mu? Yorumlarınızı bekliyorum.

Hocam gözle görülebilecek bir fark oluşmaz. Benim tavsiyem %15'in altına düşürmeyin %95'in üstüne de çok çıkarmayın. Bu sadece tavsiye şarjı bitirene kadar da kullanabilirsiniz. Ancak benim dediğim sayede batarya ömrü en iyi şekilde olacaktır.

Ben de bu tableti almayı düşünüyorum. Benim için de bilgilendirici olur. Siz memnun musunuz?

Evet çok memnunum gerek performansı olsun, gerek batarya performansı olsun. PUBG Mobile, PES 2021 gibi oyunlar oynuyorum, şarj 10-12 saat dayanıyor tavsiye ederim, fiyatına göre güzel bir tablet.

Evet, ortalama 600 ile 800 döngü ömrü var bataryaların. Bu da kullanıma göre 1 yıl ile 4 yıl arasında değişebilir.

Tamam o zaman ben şimdi şarjı 15'in altına indirmeden kullanırsam şarjı 100 olana kadar, bana 2 ila 3 yıl gider değil mi? Bir de arada bir şarjı 20'nin üzerinde iken biraz şarja takıp sonra çıkarırsam bir sorun olmaz değil mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı