M Madss Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.567 Çözümler 23 Yer Malatya 27 Mayıs 2023 #1 YouTube'da doğru dürüst video bulamadım. Nasıl root atabilirim?
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.187 Makaleler 6 Çözümler 140 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 27 Mayıs 2023 #2 Magisk AP patch (ODİN ile) ya da TWRP üzerinden Magisk kurabilirsiniz.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.556 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2023 #3 Madss dedi: YouTube'da doğru dürüst video bulamadım. Nasıl root atabilirim? Genişletmek için tıkla... Öncelikle OEM kilidini açmanız gerekiyor. Tableti kapatın, ses açma ve kısma tuşlarına basılı tutarken tableti bilgisayara bağlayın, mavi menü açılana kadar tuşları bırakmayın. Menü açılınca fotoğraf atın.
Madss dedi: YouTube'da doğru dürüst video bulamadım. Nasıl root atabilirim? Genişletmek için tıkla... Öncelikle OEM kilidini açmanız gerekiyor. Tableti kapatın, ses açma ve kısma tuşlarına basılı tutarken tableti bilgisayara bağlayın, mavi menü açılana kadar tuşları bırakmayın. Menü açılınca fotoğraf atın.
M Madss Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.567 Çözümler 23 Yer Malatya 28 Mayıs 2023 #4 Heribert Yavuz dedi: Magisk AP patch (Odin ile) ya da TWRP üzerinden Magisk kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sorun nasıl yapacağımda. Umut Nas dedi: Öncelikle OEM kilidini açmanız gerekiyor. Tableti kapatın, ses açma ve kısma tuşlarına basılı tutarken tableti bilgisayara bağlayın, mavi menü açılana kadar tuşları bırakmayın. Menü açılınca fotoğraf atın. Genişletmek için tıkla... Müsait oldabileceğiniz bir zamanı söyleyin o zaman yapalım.
Heribert Yavuz dedi: Magisk AP patch (Odin ile) ya da TWRP üzerinden Magisk kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sorun nasıl yapacağımda. Umut Nas dedi: Öncelikle OEM kilidini açmanız gerekiyor. Tableti kapatın, ses açma ve kısma tuşlarına basılı tutarken tableti bilgisayara bağlayın, mavi menü açılana kadar tuşları bırakmayın. Menü açılınca fotoğraf atın. Genişletmek için tıkla... Müsait oldabileceğiniz bir zamanı söyleyin o zaman yapalım.