TheYusibo Centipat Katılım 17 Mayıs 2023 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #1 Yarın BİM'e dönüştürücü gelecek. Eğer bu dönüştürücüyü alıp Samsung Tab A8 tabletime takarsam mouse klavye olarak kullanabilir miyim? Altta mouse desteklediği yazıyor ama bilemedim. Son düzenleme: 11 Temmuz 2024
Yarın BİM'e dönüştürücü gelecek. Eğer bu dönüştürücüyü alıp Samsung Tab A8 tabletime takarsam mouse klavye olarak kullanabilir miyim? Altta mouse desteklediği yazıyor ama bilemedim.
Y Yardima Muhtac Biri Hectopat Katılım 25 Kasım 2022 Mesajlar 1.154 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #2 TheYusibo dedi: Yarın BİM'e dönüştürücü gelecek. Eğer bu dönüştürücüyü alıp Samsung Tab A8 tabletime takarsam mouse klavye olarak kullanabilir miyim? Altta mouse desteklediği yazıyor ama bilemedim. Genişletmek için tıkla... Ben Tab A6'da kullanıyordum. Destekliyordur.
TheYusibo dedi: Yarın BİM'e dönüştürücü gelecek. Eğer bu dönüştürücüyü alıp Samsung Tab A8 tabletime takarsam mouse klavye olarak kullanabilir miyim? Altta mouse desteklediği yazıyor ama bilemedim. Genişletmek için tıkla... Ben Tab A6'da kullanıyordum. Destekliyordur.
Talo16 Megapat Katılım 28 Nisan 2017 Mesajlar 592 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #3 Evet, kullanabilirsiniz.
T techno_tr Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 799 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Temmuz 2024 #4 Bütün cihazlar destekliyor diye biliyorum.
Y Yardima Muhtac Biri Hectopat Katılım 25 Kasım 2022 Mesajlar 1.154 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #5 techno_tr dedi: Bütün cihazlar destekliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Cihazın OTG desteğinin olması lazım. Çok büyük çoğunluğunda var.
techno_tr dedi: Bütün cihazlar destekliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Cihazın OTG desteğinin olması lazım. Çok büyük çoğunluğunda var.
T techno_tr Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 799 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Temmuz 2024 #6 Yardima Muhtac Biri dedi: Cihazın OTG desteğinin olması lazım. Çok büyük çoğunluğunda var. Genişletmek için tıkla... Ben daha otg desteği olmayan cihaz görmedim. Çok nadirdir heralde.
Yardima Muhtac Biri dedi: Cihazın OTG desteğinin olması lazım. Çok büyük çoğunluğunda var. Genişletmek için tıkla... Ben daha otg desteği olmayan cihaz görmedim. Çok nadirdir heralde.
Y Yardima Muhtac Biri Hectopat Katılım 25 Kasım 2022 Mesajlar 1.154 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #7 techno_tr dedi: Ben daha OTG desteği olmayan cihaz görmedim. Çok nadirdir herhalde. Genişletmek için tıkla... S5 Mini'de yoktu. Dosya alacaktım, taktım çalışmadı. Çok eski cihaz tabii, şimdikiler görüntü aktarımı bile yapıyor.
techno_tr dedi: Ben daha OTG desteği olmayan cihaz görmedim. Çok nadirdir herhalde. Genişletmek için tıkla... S5 Mini'de yoktu. Dosya alacaktım, taktım çalışmadı. Çok eski cihaz tabii, şimdikiler görüntü aktarımı bile yapıyor.
TheYusibo Centipat Katılım 17 Mayıs 2023 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #8 Teşekkürler deneyeceğim olmazsa iade ederim.