Sefaydann Femtopat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #1 Elimde Samsung Galaxy Tab A8 T-290 var ama son yazılım güncellemesini yapamıyorum indiriyorum tablet yeniden başlıyor %25'e gelince hata veriyor açılıyor tablet sıfırlayıp da denedim aynı şeyi yaşayanlar var mı nasıl halledebilirim?
Elimde Samsung Galaxy Tab A8 T-290 var ama son yazılım güncellemesini yapamıyorum indiriyorum tablet yeniden başlıyor %25'e gelince hata veriyor açılıyor tablet sıfırlayıp da denedim aynı şeyi yaşayanlar var mı nasıl halledebilirim?
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.589 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #2 Bilgisayar varsa bilgisayar üzerinden de güncelleyebiliriz. Bilgisayar var mı?
Sefaydann Femtopat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #3 Umut Nas dedi: Bilgisayar varsa bilgisayar üzerinden de güncelleyebiliriz. Bilgisayar var mı? Genişletmek için tıkla... Yok maalesef
Umut Nas dedi: Bilgisayar varsa bilgisayar üzerinden de güncelleyebiliriz. Bilgisayar var mı? Genişletmek için tıkla... Yok maalesef