Tab Fire Beta Sürümü

Makaleler
1
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Herkese merhabalar arkadaşlar. Çok yakın zamanda Steam destekli çok oyunculu Tab Fire Beta sürümü karşınızda olacak. Şuana kadar eklediklerimi ve -şimdilik- kaldırdıklarımı sayacak olursak;
  • Lobi
  • Sunucu oluşturma ve katılma
  • İnternet üzerinden ve yerel oynama
  • Steam desteği
  • Can sistemi -kaldırıldı-
  • Zıplama ve koşma -kaldırıldı-
Yani arkadaşlar 1-2 hafta içerisinde, en fazla 3 hafta içerisinde nihayete ereceğiz. Umarım oyunumu beğenirsiniz, oyun içinde 4 farklı harita ve 5 farklı özelliğe sahip karakter olacak. Hepinize iyi forumlar, çok oyunculu sistem bittiği an atacağım Drive'ye. Çok az kaldı. Şu ekran görüntüsü de benden size kıyak(!);

Son düzenleme:
Elinize sağlık oyun güzele benziyor fiyatını ne kadar yapmayı düşünüyorsunuz?
Henüz aklımda bir fikir yok. Oyunun release sürümü çıktığında konu açıp, anket yapabilirim. Şuan oyunu paketlerken Steam'i entegre etmek için gereken Visual Studio 2017'nin CRT paketini kurmamışım. Visual Studio'yu kaldırdım, tekrar kuruyorum. Oyunu geliştirmeyi bugünlük duraklattım. Ve önümüzdeki 1-2 hafta boyunca üzerinde çok çalışamayacağım maalesef.

@greenslim hocam geç kalmışsınız. İlk konuma bakmanız lazım;
Oyunun son sürümü mevcut;
(Önceki konuda var olan sürüm)

ben oyunu indirdim oynadım ama amacını hala öğrenemedim bir yerdenmi kaçıyoz bir bulmacamı çözüyoz canavarmı öldürüyoruz anlamadım

ha o zaman başarılı bir oyun düşük bütçeli güzel bir oyun gibi gözüküyor en kısa zamanda steama bekliyorum

Sistem gereksinimleri oyunun şu haliyle neredeyse Pentium bilgisayarda çalışacak düzeyde. Yani sistem sorunu yok. Fiyatlandırma dediğim gibi anket sonucu release duyurulduğunda belli olacak. Oyunun Release sürümünü buradan değil, Steam üzerinden paylaşacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…