2 284082 Hectopat Katılım 25 Ekim 2019 Mesajlar 301 1 Kasım 2019 #11 Firehorse MK II dedi: Yüklemenin bitmesine son 1 saat 23 dakika. Malum TTNET hızı. Genişletmek için tıkla... Not:TTNET Aşırı Hız Öldürür!
Firehorse MK II dedi: Yüklemenin bitmesine son 1 saat 23 dakika. Malum TTNET hızı. Genişletmek için tıkla... Not:TTNET Aşırı Hız Öldürür!
B BıraktıGitti Centipat Katılım 30 Eylül 2019 Mesajlar 241 Çözümler 4 1 Kasım 2019 #12 284082 dedi: Not:TTNET Aşırı Hız Öldürür! Genişletmek için tıkla... Adamlar iyiliğinizi düşünüyor, daha ne!.. Seneye de tam kesip "ayaklarına terlik giy evladım, hasta olursun" da diyecekler.
284082 dedi: Not:TTNET Aşırı Hız Öldürür! Genişletmek için tıkla... Adamlar iyiliğinizi düşünüyor, daha ne!.. Seneye de tam kesip "ayaklarına terlik giy evladım, hasta olursun" da diyecekler.
Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2019 #13 Hocalarım, çok özür diliyorum sizlerden, oyunu tam deneme moduna hazırlamadan yüklemişim, tekrar yüklüyorum.
Hocalarım, çok özür diliyorum sizlerden, oyunu tam deneme moduna hazırlamadan yüklemişim, tekrar yüklüyorum.
B BıraktıGitti Centipat Katılım 30 Eylül 2019 Mesajlar 241 Çözümler 4 1 Kasım 2019 #14 Firehorse MK II dedi: Hocalarım, çok özür diliyorum sizlerden, oyunu tam deneme moduna hazırlamadan yüklemişim, tekrar yüklüyorum. Genişletmek için tıkla... Bir yere gittiğimiz yok, rahat olun.
Firehorse MK II dedi: Hocalarım, çok özür diliyorum sizlerden, oyunu tam deneme moduna hazırlamadan yüklemişim, tekrar yüklüyorum. Genişletmek için tıkla... Bir yere gittiğimiz yok, rahat olun.
Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2019 #15 Oyun toplamda 809 MB, indireceğiniz 7z dosyası yaklaşık 530 MB.
B BıraktıGitti Centipat Katılım 30 Eylül 2019 Mesajlar 241 Çözümler 4 1 Kasım 2019 #16 Firehorse MK II dedi: Oyun toplamda 809 MB, indireceğiniz 7z dosyası yaklaşık 530 MB. Genişletmek için tıkla... Epey boyut olduğuna göre, abdestli oynamak mı gerek? Rahat rahat yükleyin, nete yükleme belasını iyi bilirim.
Firehorse MK II dedi: Oyun toplamda 809 MB, indireceğiniz 7z dosyası yaklaşık 530 MB. Genişletmek için tıkla... Epey boyut olduğuna göre, abdestli oynamak mı gerek? Rahat rahat yükleyin, nete yükleme belasını iyi bilirim.
Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2019 #17 @BıraktıGitti hocam, proje dosyalarını görün. 6 GB. Ama oyun 800 MB.
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.556 Makaleler 1 Çözümler 38 1 Kasım 2019 #18 10 GB olsa da senin hatrın için ve merak ettiğimden indiririm. Bana daha çok hoplamalı olduğu için aklıma HL1'İn online sunucuları geldi
10 GB olsa da senin hatrın için ve merak ettiğimden indiririm. Bana daha çok hoplamalı olduğu için aklıma HL1'İn online sunucuları geldi
B BıraktıGitti Centipat Katılım 30 Eylül 2019 Mesajlar 241 Çözümler 4 2 Kasım 2019 #19 @Firehorse MK II, hocam yükleme Mahmutbey gişelerde takıldı herhalde? 1.2'yi indirelim mi?
bcbilalcelik Decapat Katılım 24 Ekim 2019 Mesajlar 39 Çözümler 1 Yer Erdemli / Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci, Lastik Tamircisi, Boyacı, Pimapen Ustası ve daha nicesi :) 2 Kasım 2019 #20 Firehorse MK II dedi: Yüklemenin bitmesine son 1 saat 23 dakika. Malum TTNET hızı. Genişletmek için tıkla... Ülkeme bakıp üzülüyorum ülkesinin yıldızı olan AT&T'ye bakın, Bir de türkiyedeki TTnet firmasına, Kendi ülkesinin firması olmasına rağmen başarılı olamıyorsa, Ülke olarak ne beklemeliyiz ki? TTnet için üzülüyorum kendi ülkemizi nasıl tanıttığına bakarmısınız. Ayrıca kardeşim yaptıkların için hayranım, Çünkü üretiyorsun. Sağlıcakla
Firehorse MK II dedi: Yüklemenin bitmesine son 1 saat 23 dakika. Malum TTNET hızı. Genişletmek için tıkla... Ülkeme bakıp üzülüyorum ülkesinin yıldızı olan AT&T'ye bakın, Bir de türkiyedeki TTnet firmasına, Kendi ülkesinin firması olmasına rağmen başarılı olamıyorsa, Ülke olarak ne beklemeliyiz ki? TTnet için üzülüyorum kendi ülkemizi nasıl tanıttığına bakarmısınız. Ayrıca kardeşim yaptıkların için hayranım, Çünkü üretiyorsun. Sağlıcakla