Tab-Fire Release öncesi son test

Buyrun hocalarım oyunu alabilirsiniz;

Oyunun Release sürümünde, harita çok daha farklı. Korsandan korkuyorum, haritayı koymadım. Korkumun, sizinle alakası yok. Biliyorsunuz sinsi çok. Eğer gerçekten oynanabilir bulursanız, parayı topladıktan sonra Steam üzerinden yayınlayacağım.

Düzenleme : Oyunu indiren arkadaşlar yazsın, sunucuyu açayım. Başlayalım teste.

Son düzenleme:
Ben de harita açılınca kitleniyor antreman modu. (tümü). i7 4790K / RX 590 /w Adrenalin 19.9.2 / Win10 1703.

Evet hocam, galiba zamanlayıcı açık kalmış. Onu hallediyorum hemen, isterseniz beraber deneyelim oyunu? Bakalım bağlanabilecek misiniz? Hazır olduğunuzda buraya yazın. Oyunu açmadan önce Steam açık olsun.

Son düzenleme:
Güvenlik duvarı üzerinden hem özel hem ortak için Steam'e ve oyuna izin verdiniz değil mi? Steam açıkken denediniz ve, oyun içinde Steam arayüzüne erişebildiniz?

Güvenlik duvarım kapalı, çözünürlüğe de değiştirdim . Antreman modu 2 harita da kitlendi. Sunucu bulma da tekrar deneyin de kaldı. Oyunu açarken Steam kutucuğu çıkıyor.

İlk dikkatimi çeken menü kontrollerinde yön tuşları, ESC, Enter kullanılmıyor olması. Bir de grafik ayarları seçilmiyor, yüksek, orta. O patates ismi de biraz jargon mu derler, nazik olmamış.

Yok hocam, açıp kitleniyor. Birazdan Torrenttulah (Torrent PC'm ) da deneyim, ama onda steam yok, antreman modu deneyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…