Tab Gıda iş sözleşmesi mi imzalatıyor?

undervoltage

Decapat
Daha fazla  
Ağustos sonlarına yakın Tab Gıda'nın Popeyes firmasında işe başladım. İşe girerken full-time kalıcı olarak girdiğimi söyleyim yoksa alacaklarını pek düşünmüyordum. Çalışan birkaç arkadaştan duyduğuma göre böyle işe girenlere 1 yıllık iş sözleşmesi imzalatıldığını duydum. 70 küsur kağıt imzalatılıyor. Böyle bir şey mümkün müdür? Mümkünse bu anlaşmayı bozarsam veyahut devamsızlıkla kovulma yoluna gidersem ne gibi sonuçlar olur? Kendimi böylesine saçma kurumda heba etmek istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sözleşmeyi görmeden cevap veremeyiz. Görsek de hukuki danışmanlığa girebilir, onu da burada veremeyiz.

Belirli süreli sözleşmeyi haklı sebep olmadan ihlal ederseniz işverene tazminat ödemek durumunda kalırsınız. Şartlarınız buna uyuyor mu bilmiyorum.

Benim arkadaşım burger kinge 5-6 ay calisicam diyerek girip 1 ay sonra bıraktı müdürle konuşup anlaşınca yerine birini bulduklari surece çok takmiyorlar

Zaten bu tarz işlere girince görürsün ikidebir girenler çıkıyor yeniler geliyor çünkü çok sevilmeyen işler olduğundan hep personeller değişiyor müdürler alışık. Ben işi yapamadim begenemedim falan der çıkarsın

Arkadaşa sordum konudan birkaç saat sonra "olmadı devamsızlıktan çıkarsın." demişti.
Öyle yapacağım sanırsam olmazsa.
Sağ olun yine de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…