Tab S10 FE+'daki özellikler S9'da var mı?

FlowerV2

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
-Gigabyte Eagle RX 6600

-İ5 11400

-Gigabyte H510m H

-Gskill RipjawsV 2x8 DDR 4 3200MHZ 16cl

-Sharkoon SilentStorm Cool Zero 750w 80+ Gold
-Samsung 980 500GB

-Power Boost VK-M202B RGB LED FANLI ATX
Aslında beni premiumluğundan dolayı S9 cezbediyor ancak S10FE Plus'daki yapay zeka özellikleri de güzel.
Bu özellikler S9'da var mı?
Kalemin farkı ne acacba?

Bu arada tableti genel olarak günlük kullanım için kullanacağım bu sene grafik tasarım bölümünden üniversiteye gideceğim. Oradaki hocayla konuştuğumda bana bir MacBook alman gerekir demişti. Ancak tablete ihtiyaç duyar mıyım bilmiyorum. Yani bunu da oradayken not alma filan gibi işler için kullanırım yüksek ihtimal.

Eğer üniversite. İçin çizim yapmak amacıyla iPad almamı söylerlerse bunun satarım. Ancak S25+Watch6+widndovs PC kullandığım için ne IPad'e ne de MacBook'a sıcak bakmıyorum.

Tab S10FE de yapay zeka yok ki çok az bir yapay zeka desteği var Tab S9 da daha kapsamlı yapay zeka var kalemde uzaktan kontrollü kumanda var mesela YouTube video açtınız uzaktan kalemdeki tuşa basarak duraklatıp başlatabiliyorsunuz Tab S10 FE de böyle bir şey yok. Tab S10 FE de tek 7 yıl güncelleme desteği çok iyi başka bir avantajı yok diyorsanız fiyatı uygun olsun Tab S10 FE ak ama dersen ekran ve işlemci daha ön planda benim için kesinlikle Tab s9.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı