Tab S10 Plus için klavye önerisi

Ben de benzer sekilde dex modunda iyi kullanilabilen saglam ve tasinabilir bir set ariyorum. Tavsiyesi olan var mi?
ben logitech k380s ve k350s sipariş verdim hepsiburada da şuan 2k bandında bir de slient özelliği olduğu için tercih ettim kılıf olarak ne kullanıyorsunuz bu arada hocam ?

Ben Logitech K380s ve K350s sipariş verdim Hepsiburada'da şu an 2K bandında bir de slient özelliği olduğu için tercih ettim kılıf olarak ne kullanıyorsunuz bu arada hocam?

Kilif elime hizli gelsin diye simdilik sunu sipariş ettim ve memnumum, cok sık olmasa da:

Ama yurt dışından su markadan sipariş verecegim herkes aşırı övmüş:

Bir de şöyle bir canta sipariş verdim ise yarayabilir:

 D'vers marka tablet kilif cantasi (Hepsiburada'da arayabilirsiniz link atamiyorum)

Tabii benim modelim S10 FE. Siz de kendi modelinize gore aratirsiniz.

ben logitech k380s ve k350s sipariş verdim hepsiburada da şuan 2k bandında bir de slient özelliği olduğu için tercih ettim kılıf olarak ne kullanıyorsunuz bu arada hocam ?
Siparis geldikten sonra yorumlar misiniz? Bluetooth ile baglantida kullanim hizi nasil akiskan mi olacak takilmalar olacak mi merak ediyorum. Sanmiyorum olacagini tabii, marka iyi. Ama dex ile kullanip yorum yaparsaniz sevinirim daha sonra. Hayirli olsun simdiden. Guzel duruyor model, benim de gozume carpmisti bu set.

Son düzenleme:
Kilif elime hizli gelsin diye simdilik sunu sipariş ettim ve memnumum, cok sık olmasa da:

 D'vers marka tablet kilif cantasi (Hepsiburada'da arayabilirsiniz link atamiyorum)

Sipariş geldikten sonra yorumlar misiniz? Bluetooth ile baglantida kullanim hizi nasıl akiskan mi olacak takilmalar olacak mi merak ediyorum. Sanmiyorum olacagini tabii, marka iyi. Ama DeX ile kullanip yorum yaparsaniz sevinirim daha sonra. Hayirli olsun simdiden. Guzel duruyor model, benim de gozume carpmisti bu set.

Genel olarak ben de jetech kılıfların kalitesini duymuştum fakat boykot hassasiyetimden dolayı Amazon kullanmıyorum HB'dan tridi kılıf sipariş ettim klavye seti konusuna gelirsek ben zaten tableti DeX modu için alıyorum HB da 4.9 puanı var bir de aynı anda 3 cihaza bağlanma ve hızlı geçiş özelliği çok iyi bakalım sipariş ulaşınca detaylı yorum yaparım.

Sipariş geldikten sonra yorumlar misiniz? Bluetooth ile baglantida kullanim hizi nasıl akiskan mi olacak takilmalar olacak mi merak ediyorum. Sanmiyorum olacagini tabii, marka iyi. Ama DeX ile kullanip yorum yaparsaniz sevinirim daha sonra. Hayirli olsun simdiden. Guzel duruyor model, benim de gozume carpmisti bu setyaklası.

1 2 gündür kullanıyorum gayet memnunum ikili klavye+mouse set olarak aldım ikisi de DeX'te mükemmel sessizliği güzel ve cihazlar arası geçişten de gayet memnum gözün kapalı alabilirsin.

Son düzenleme:
Genel olarak ben de jetech kılıfların kalitesini duymuştum fakat boykot hassasiyetimden dolayı Amazon kullanmıyorum HB'dan tridi kılıf sipariş ettim klavye seti konusuna gelirsek ben zaten tableti DeX modu için alıyorum HB da 4.9 puanı var bir de aynı anda 3 cihaza bağlanma ve hızlı geçiş özelliği çok iyi bakalım sipariş ulaşınca detaylı yorum yaparım.

1 2 gündür kullanıyorum gayet memnunum ikili klavye+mouse set olarak aldım ikisi de DeX'te mükemmel sessizliği güzel ve cihazlar arası geçişten de gayet memnum gözün kapalı alabilirsin.
Yanit icin tesekkurler. Peki bir soru: Fare ve klavye ayri ayri bluetooth baglantilari mi kuruyor yoksa tablet bu seti bir aletmis gibi mi goruyor? Daha ucuza gelsin diye klavye ve fareyi ayri ayri almayi dusunuyorum da, eger bu sette klavye mouse ayri ayri baglantilar kuruyorsa set olarak almayacagim sanirim.

Yanit icin tesekkurler. Peki bir soru: Fare ve klavye ayri ayri bluetooth baglantilari mi kuruyor yoksa tablet bu seti bir aletmis gibi mi goruyor? Daha ucuza gelsin diye klavye ve fareyi ayri ayri almayi dusunuyorum da, eger bu sette klavye mouse ayri ayri baglantilar kuruyorsa set olarak almayacagim sanirim.
her türlü ayrı ayrı bağlanıyor şöyle özetlenebilir. mouseda 3 tane Bluetooth var. Klavyede yine 3 tane Bluetooth var. Toplam 6 tane var ama senin soruna gelecek olursak klavyenin bluetoothunu açıp cihaza bağlıyoruz ve mouseun bluetosunu açıp yine cihaza bağlıyoruz. Cihaz, 2 bluetootha bağlanmış oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı