Tab S10+ vs iPad Air M3/M2

syredbey

Centipat
Daha fazla  
Not tutmak ve film izlemek için uzun süre boyunca kullanabileceğim yeni bir tablet almak istiyorum fakat bu modeller arasında kaldım. İşlemci olarak iPad çok daha güçlü fakat ekran tarafında biraz arada kaldım. Daha önce hiç Apple kullanmadığım için iOS'u merak ediyorum biraz. Sizce hangisini almak daha mantıklı?

Son düzenleyen: Moderatör:
M2 ve M3 uzun ömürlülük açısından daha iyi bir tercih olur fakat S10+ 'ında performans açısından 3-4 sene üzeceğini sanmıyorum. Not konusunda da çok başarılı cihaz. Ağırlıklı olarak dizi-film vb. şeyler tüketmek için alacaksanız kesinlikle Samsung'a yönelin. Hem ekran formatından hem de ekran kalitesinden dolayı çok daha iyi tercih olur.

M.2 ve M3 uzun ömürlülük açısından daha iyi bir tercih olur fakat S10+ 'ında performans açısından 3-4 sene üzeceğini sanmıyorum. Not konusunda da çok başarılı cihaz. Ağırlıklı olarak dizi-film vb. şeyler tüketmek için alacaksanız kesinlikle Samsung'a yönelin. Hem ekran formatından hem de ekran kalitesinden dolayı çok daha iyi tercih olur.

Peki iPad Air M3 kaç sene daha güncelleme alır ve ne zaman ömrünü doldurur? Bir diğer sorum, şu an Tab s9FE+ kullanıyorum. Ekran olarak bundan kötü bir deneyim sunmaz değil mi iPad Air?

Son düzenleme:
Peki iPad Air M3 kaç sene daha güncelleme alır ve ne zaman ömrünü doldurur? Bir diğer sorum, şu an Tab s9FE+ kullanıyorum. Ekran olarak bundan kötü bir deneyim sunmaz değil mi iPad Air?
Ekran olarak S9 FE+'dan daha iyi deneyim sunacaktır tabii ki. Bahsi geçen tüm cihazlar elimden geçti, hepsini 1-2 aylık süreyle kullandım. S9 FE+ paneli bahsedildiği kadar kötü değil ancak iPad'in ekranına kıyasla bariz eksi yönde. M3 işlemcili bir iPad 5-6 sene daha güncelleme alır diye umuyorum, o konuda içiniz ferah olsun.

Ekran olarak S9 FE+'dan daha iyi deneyim sunacaktır tabii ki. Bahsi geçen tüm cihazlar elimden geçti, hepsini 1-2 aylık süreyle kullandım. S9 FE+ paneli bahsedildiği kadar kötü değil ancak IPad'in ekranına kıyasla bariz eksi yönde. M3 işlemcili bir iPad 5-6 sene daha güncelleme alır diye umuyorum, o konuda içiniz ferah olsun.

Benim için S9 FE+tan iyi olması yeterli zaten. Peki Samsung tarafındaki MediaTek 9300+ hakkında ne düşünüyorsunuz?

Not tutmak ve film izlemek için uzun süre boyunca kullanabileceğim yeni bir tablet almak istiyorum fakat bu modeller arasında kaldım. İşlemci olarak iPad çok daha güçlü fakat ekran tarafında biraz arada kaldım. Daha önce hiç Apple kullanmadığım için IOS'u merak ediyorum biraz. Sizce hangisini almak daha mantıklı?

Direk IPad'i öneriyorum ben hala iPad 9. nesil kullanıyorum hala canavar bir de yanına orijinal Apple Pencil al çok rahat ve kullanışlı oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı