Tab S6 Lite mı yoksa 12 bin TL'ye başka tablet mi alınmalı??

mtacar

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, şu an derste not almak ve arada sırada dizi film izlemek için bir tablete ihtiyacım var. Şu an S6 Lite Amazon'da 7700 TL gibi bir fiyata satılıyor ve öğrenci vergi indiriminden faydalanabiliyorum. Ancak kafamı karıştıran nokta şu, bütçeyi zorlayarak 12 bin TL seviyelerine çıkıp S9 FE gibi tercihleri değerlendirmeli miyim? Elbette ki S9 FE, S6 Lite'a göre çok daha iyi bir cihaz fakat S9 FE'yi almak için cidden kendimi zorlamam gerek. Sadece not almak ve dizi film izlemek için bu yükün altına girmeye değer mi? Tabletle oyun oynamayı düşünmüyorum, en fazla coc oynarım o kadar. Sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende bugün indirimdeyken amazondan S6 Lite siparişi verdim. Zaten yapacağım şeyler belli, benim için en uygun fiyatlı tablet bu. Sizin gibi sadece not almak ve ders videoları izlemek için kullanacağım. Arada da Clash Royale falan oynarım. Eğer ağır oyunlar oynarım veya programlar kullanırım derseniz S9 FE daha iyi ancak bunları yapmayacaksanız bence S6 lite daha uygun.

Hocam dün gece sinirlendim ne olursa olsun alacağım ya deyip kaç kere stok bitmesi yüzünden alamadım, en son tam alacağım sırada satıcı değişti sinirlenip kapattım
S9 FE daha mantıklı 12 bin Liranız var ise.

S 6 Lite sadece tuttuğu için 3 kez çıkardılar
Hocam bütçe konusu kendimi cidden zorlarsam çıkabilirim. Eğer çıkabilirsem sizce s9 fe mi fantıklı yoksa ipad 9. nesil mi?

Not almak için iPad de kalem alacaksınız bir de gerek yok zorlamayın kendinizi s9FE alın o bütçeye çıkacaksanız.

İşlemci olarak iPad gerçekten daha iyi fakat 64 GB olması sıkıntı, 64 yeter derseniz alınabilir.

YouTube üzerinden birkaç karşılaştırma videosu izleyip gözünüzle görmeniz iyi olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…