Tab S6 Lite vs Huawei Matepad 11.5 + M Pen 3. nesil

troool

Hectopat
Selam, üniversite sınavı için tablet alacağım. Çok bütçem yok. Biraz araştırdım ve 2 seçenek arasında kaldım.
1. Direkt olarak Samsung tab s6 Lite almak. Bu tableti aldığımda kutu içerisinde kalem de geliyor.
2. Huawei Matepad 11.5 ve M Pencil 3. Nesil almak. Matepad'i aldığımda kalem kutu içerisinde gelmiyor. Ekstra kendim almam gerek.

Sizce hangisi daha mantıklı?

Samsung tab S6 Lite.

Huawei Matepad 11.5 ve M Pencil 3. gen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle Matepad, Tab s6 lite - Matepad air evde mevcut. Tab s6 lite bir kaç nesil eski olduğunu net hissettiriyor ki bende alalı 5-6 yıl oluyor. Yenilenmiş halinde de yenilenmiş pek bir şey yok.

Bütçe yetiyorsa 12.500 e Xiaomi Pad 6 al. Biraz pahalı ama ikisinden de daha iyi. Aliexpress den de kalem alırsın mis.

Bütçe yoksa Huawei.

Huawei sitesindeki ürün Snapdragon 865 işlemci, Adreno 650 GPU ve 8gb ram içeriyor.
Vatan üzerindeki model ise; Snapdragon 7 Gen 1 işlemci, Adreno 644 GPU, 6gb ram içeriyor. Huawei üzerinden almak daha mantıklı Klavyeli kılıf , gen3 kalem hediye geliyor. Satın alma sayfasında altta 800TL kuponu da mevcut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…