Tab S7 FE ekranı vs S24 Ultra ekranı

alquo

Decapat
Daha fazla  
S24 Ultra'nın sanırım renkleri daha canlı ve pikseli daha gelişmiş.

Ama S7 FE'nin ekranı 12.4 inç.

Sizce hangisinde daha iyi?

1080p çizgi dizi.
2K animasyon.
1080p film deneyimi karşılaştırması yapabilir misiniz?

Nasıl iyi değil? Ayrıntı olarak zevkli oluyor.
Teknoloji cok onemli, her buyuk ekran iyi degildir, yuksek ihtimalle s24 ultra'nin ekran teknolojisi de kat kat daha iyidir. Ornek vermek gerekirse, 140 ekran OLED veya QLED tv ile 215 ekran standart uhd tv goruntu kalitesi olarak karsilastirilmaz bile, arti olarak bazi teknolojilerde ekran buyudukce goruntu baya kotulesebiliyor (hepsi icin gecerli degil).

Teknoloji cok onemli, her buyuk ekran iyi degildir, yuksek ihtimalle s24 ultra'nin ekran teknolojisi de kat kat daha iyidir. Ornek vermek gerekirse, 140 ekran OLED veya QLED tv ile 215 ekran standart uhd tv goruntu kalitesi olarak karsilastirilmaz bile, arti olarak bazi teknolojilerde ekran buyudukce goruntu baya kotulesebiliyor (hepsi icin gecerli degil).
Ben izleme zevki olarak dediğini sandım. Evet s24 ultranın ekranı haliyle daha iyi ama arada zevkli olması bakımından s7 fe ile ekran boyutunu da kıyaslayınca bi düşünüyorum

Biraz daha detay verirseniz daha keskin cevaplar verebiliriz. Örneğin film izlemek için S7FE'mi almak istiyorsunuz ya da S24Ultra'mı alacaksınız gibi.
Ancak genel bir cevap verecek olursam ben kesinlikle büyük ekran avantajından dolayı Tab S7FE'yi tercih ederdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı