A alquo Decapat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2024 #11 Şu an kullanabileceğim 2 tercih bunlar. Hangisini kullanayım diye yazdım.
The Notorious Kilopat Cep Doktoru Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 3.308 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2024 #12 alquo dedi: Şu an kullanabileceğim 2 tercih bunlar. Hangisini kullanayım diye yazdım. Genişletmek için tıkla... Tuğla gibi telefon hacı. Aç amoled ekrandan izle zaten küçük de sayılmaz yani. Amoled ve TFT arasında Cyberpunk teknoloji dönemi ile cilalı taş devri dönemi kadar fark var.
alquo dedi: Şu an kullanabileceğim 2 tercih bunlar. Hangisini kullanayım diye yazdım. Genişletmek için tıkla... Tuğla gibi telefon hacı. Aç amoled ekrandan izle zaten küçük de sayılmaz yani. Amoled ve TFT arasında Cyberpunk teknoloji dönemi ile cilalı taş devri dönemi kadar fark var.
A alquo Decapat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2024 #13 Usta ne gömdün yemin ederim sadece biraz daha canlı. O kadar gömdün ki korkarak tabletten izleyeceğim :d
Usta ne gömdün yemin ederim sadece biraz daha canlı. O kadar gömdün ki korkarak tabletten izleyeceğim :d