Tab S9 alınır mı?

3thgamer

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Ders amaçlı not tutma, kitap okuma ayrıca dizi/film izleme amacıyla Tab S9 8/128 almayı düşünüyorum 22 bin TL fiyatına değer mi? Eğitim için alınır mı? Alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
İpad air pencil pro ile bırlıkte egıtım ındırımı sayesınde 24.700. Bence ipad daha mantıklı.

Islemci disinda her alanda daha kotu cihaz mi daha mantıklı? Arkadaşın saydığı isler icin S9 daha cok tatmin eder.

Apple pencil ile birlikte 30 a geliyor, Bütçe olarak çıkabilecek durumum yok ayrıca çıkma ihtimalim olsa s10+ güncelleme, ekran ile daha mantıklı kalıyor. Antutu da %40 ve çoklu tekli çekirdekteki %80 e varan performans iyi ama başka iyi yanı da yok arkadaşın dediği için öneri için teşekkürler.

Sepete eklersenız kalem ücretsiz egıtım ındırımıyle. Unıversıte ogrencısı degılsenız s9'da gayet tatmın edecektır.

Islemci disinda her alanda daha kotu cihaz mi daha mantıklı? Arkadaşın saydığı isler icin S9 daha cok tatmin eder.

Tablet konusu tartısmaya acık bır alan degıl. iPhone ıle S serısı kıyaslamıyoruz ki bahsı gecen tabletlerde kayda deger fıyat farkı da yok.

S9 da 6-9 ay taksit imkanı var apple de 3 ayrıca klavye de düşünüyordum magic keyboard 11 bin almasam bile taksit + 2 bin daha fazla ayrıca üniversite öğrencisi değilim/tanıdığım yok yani pencil pro değilde normalini alsam bile 29 oluyor ve bütçe aşıyor. Tartışmaya kapalı demişsiniz ama m2 ve apple akıcılığı dışında fark yok dersek alınır mu sizce?

Taksıt ımkanını gozden kacırmısım. 9 ay taksıt sansıyla ve egıtım ındırımınden yararlanamayacagınızı dusunursek gayet guzel bır tercıh. Bence arkanıza bakmadan alabılırsınız.

S9'un M.2'ye fark attığı hiçbir durum yok fakat uzun kullanim konusunda M.2 cok avantajli.
İşlemcisine laf yok antutu bakarsak %41 geekbench bakarsak %40-%80 daha iyi m2 ancak dediğim gibi 8 gen 2 android amiral gemilerinin işlemcisi, klavye de eklersek ipad 40 s9 25.5 oluyor. Bu tarafa bakınca alınır mı kısmını sormuştum yoksa apple in tablet tarafında uzun ömürlülüğü ve samsung tarafına göre iyiliğinin farkındayım ayrıca telefonumda samsung arasındaki bağlantı da ipad den iyi olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…