Tab S9 alınır mı?

İşlemcisine laf yok AnTuTu bakarsak %41 Geekbench bakarsak %40-%80 daha iyi M.2 ancak dediğim gibi 8 gen 2 Android amiral gemilerinin işlemcisi, klavye de eklersek iPad 40 S9 25.5 oluyor. Bu tarafa bakınca alınır mı? Kısmını sormuştum yoksa Apple'in tablet tarafında uzun ömürlülüğü ve Samsung tarafına göre iyiliğinin farkındayım ayrıca telefonumda Samsung arasındaki bağlantı da IPad'den iyi olacak.

Hocam tabii sizin karariniz takat asil olay bence kalemlerde pencil Pro gercekten S Pen'in daha ustunde ogrenci indirimi icin belge atmaniz gerekmiyor pencil Pro olmasa S9 derdim fakat iPad Air M.2 şu an daha mantikli tek - yonu batarya suresi denebilir.

Orijinal klavye olmasi zorunlu mu?

Hocam tabii sizin karariniz takat asil olay bence kalemlerde pencil Pro gercekten S Pen'in daha ustunde ogrenci indirimi icin belge atmaniz gerekmiyor pencil Pro olmasa S9 derdim fakat iPad Air M.2 şu an daha mantikli tek - yonu batarya suresi denebilir.

Orijinal klavye olmasi zorunlu mu?
Buraya yazmadan önce de dolaştım troy ve samsung a girdim evet s pen e göre hissiyat daha iyi gibi ama öbür taraftan yazarken de bir ses var ekstra sensör + özellik vardır sadece yazı yazıp denedim ama bende. Kararsızım m2 ve kalem hissiyatı sorgulatıyor ama öbür tarafta klavye diyince de 11 bine 3.5. Hem fiyat hemde telefonumdan dolayı samsung a yakınım biraz daha araştırıp karar veririm.

Islemci disinda her alanda daha kotu cihaz mi daha mantıklı? Arkadaşın saydığı isler icin S9 daha cok tatmin eder.
Pencil Pro ile geliyor cihaz hemde ekran ve dex dışında hangi alanda Tab S9 daha iyi hocam?

Apple pencil ile birlikte 30 a geliyor, Bütçe olarak çıkabilecek durumum yok ayrıca çıkma ihtimalim olsa s10+ güncelleme, ekran ile daha mantıklı kalıyor. Antutu da %40 ve çoklu tekli çekirdekteki %80 e varan performans iyi ama başka iyi yanı da yok arkadaşın dediği için öneri için teşekkürler.
Pencil Pro hediye yanında.

Buraya yazmadan önce de dolaştım troy ve samsung a girdim evet s pen e göre hissiyat daha iyi gibi ama öbür taraftan yazarken de bir ses var ekstra sensör + özellik vardır sadece yazı yazıp denedim ama bende. Kararsızım m2 ve kalem hissiyatı sorgulatıyor ama öbür tarafta klavye diyince de 11 bine 3.5. Hem fiyat hemde telefonumdan dolayı samsung a yakınım biraz daha araştırıp karar veririm.
Şu an iPad Air M2 ve Apple Pencil Pro'yu birlikte aldığınızda toplamda 24 bin TL'ye geliyor. Bu yüzden bu tableti önerdim, çünkü kalem bedavaya gelmiş oluyor. Eğer böyle bir avantaj olmasaydı, Galaxy Tab S9'u önerirdim. Tab S10 serisine hiç girmiyorum, çünkü o fiyatlara değmez. Şu an Epey üzerinden baktığımda Tab S9 yaklaşık 25 bin TL civarında, iPad Air M2 ise Pencil Pro ile birlikte 24 bin TL'ye geliyor. Klavye konusunda ise orijinal klavye yerine, kaliteli markaların tabletlere bağlanabilen kablosuz ya da kılıflı klavyelerini tercih edebilirsiniz.

Galaxy Tab S9'un iPad Air M2'den iyi yanı ekranı, fakat M2'nin S9'dan iyi yanı ise işlemcisi. Öneri yaparken detaylarıyla açıklıyorum; ancak 'Samsung al' deyip tekrar mesaj atmayanları anlamıyorum, nedenini de belirtmiyorlar. Muhtemelen belirtmeye çalışsalar bile tek diyebilecekleri '60 Hz' olacaktır.

Öncelikle iPad Air M2'nin ekranı kötü bir ekran değil. OLED kalitesini vermiyor, evet; ancak IPS LCD paneller içinde oldukça kaliteli bir panel. Yan yana koyup karşılaştırmadığınız sürece sizi rahatsız etmeyecektir.

İşlemci kısmına gelirsek, Snapdragon 8 Gen 2 oldukça başarılı bir işlemci; fakat Apple'ın M2'si daha uzun süreli bir kullanım vadediyor. Bir tık daha kötü bir ekran alıp kullanım sürenizi uzatabilirsiniz. Eğer Galaxy Tab S9, eskisi gibi 20.000 TL bandında olsaydı, alınabilir bir seçenek olurdu. Ancak ikisi aynı fiyat bandındayken, iPad Air M2 bence daha mantıklı."

Technopat Haberler

Geri
Yukarı