Tab S9 FE alınır mı?

Wicker10

Kilopat
Daha fazla  
Üniversitede ders çalışmak, PDF okumak, not tutmak, kağıda yazılan ödevleri vs. yapmak ve evdeyken de yatakta film, dizi izlemek için tablet arayışı içerisindeyim. Samsung ekosisteminin içerisindeyim ve Samsung Galaxy Watch 6, Buds 2 Pro ve S23'e sahibim. Dolayısıyla Tab S9 FE almayı düşünüyorum fakat ekranı ve işlemcisi beni birazcık korkutuyor. Bütçeyi zorlayıp öğrenci indiriminden 16.699 TL'ye S9 mu almalıyım yoksa benim için 9.599 TL'ye S9 FE almak yeterli olur mu?

Not: S9 stoklarda yok girmesini bekleyebilirim.

S9 128 stoku yok, ya S9 FE+ ya da S9+ alabilirsin alacaksan direkt, S9 256 ile arasında 1.500 civarı fark var ve RAM 12 olarak geliyor. S9 FE+ alırsan RAM'i 2 GB daha fazla, bu kafadan tabletin ömrünü minimum 1 yıl uzatır, 6 arada bir değer RAM için.

Aynı fiyata aldım bende. Benim gittiğim AVM'de Mediamark'ta 13.000 liraya satılıyordu.
İnternetten bile o fiyata bulamamıştım ben. 12K olsa yine alacaktım ha. 15'den aşşağı hiçbir yerde göremediğimden düz modelini almıştım. Çok iyi fiyata gelmiş, hayırlı uğurlu olsun dostum.
Benim de daha alalı 4 5 saat oldu. Düz modelden memnunum. Kargo beklemek benim için kabus gibi oluyor. Sana da sabırlar diliyorum.

İnternetten bile o fiyata bulamamıştım ben. 12K olsa yine alacaktım ha. 15'ten aşağı hiçbir yerde göremediğimden düz modelini almıştım. Çok iyi fiyata gelmiş, hayırlı uğurlu olsun dostum.
Benim de daha alalı 4 5 saat oldu. Düz modelden memnunum. Kargo beklemek benim için kabus gibi oluyor. Sana da sabırlar diliyorum.

Yanlış oldu galiba FE+ modelinden mi bahsediyorsun. Ben Tab S9 FE modelinden bahsediyorum Plus olan değil.

Yanlış oldu galiba FE+ modelinden mi bahsediyorsun. Ben Tab S9 FE modelinden bahsediyorum Plus olan değil.
+ sandım ben de.
+ demişkrn benim de normalde canım +'sını istiyordu. Lakin şuan almak istesen onu 13k altı bulamazsın. Sen de bahsetmişsin. 3k vermeye değecek olsa verirdim.
Yorumumu ekleyeyim: Ben çok memnunum şuan bundan. Tüm defterleri sonsuzluğa uğurladım. Artık tüm defterler tabletim. İdeal büyüklükte. Daha büyük olsa sıkıntı olurdu diye düşünüyorum. Eminim ki senind de hoşuna gidecektir. Bir süre kullanımdan sonra yorumunu bekliyoruz.
Problem yaşarsan 'Samsung Members' uygulamasındaki arkadaşlarla danışabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı