KimyaciDayi Centipat Katılım 30 Temmuz 2023 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2024 #21 ketofilen dedi: Belirtmem isterim benimki 256gb/8GB modeli. 6 GB olanı alırsanız bu değerlerde olmayabilir. Bunun haricinde kamera tam orta kısımda ve bence tablet için kalitesi güzel. Genişletmek için tıkla... Hocam rahatsız eder derken ters tutarsam elime gelir manasında.
ketofilen dedi: Belirtmem isterim benimki 256gb/8GB modeli. 6 GB olanı alırsanız bu değerlerde olmayabilir. Bunun haricinde kamera tam orta kısımda ve bence tablet için kalitesi güzel. Genişletmek için tıkla... Hocam rahatsız eder derken ters tutarsam elime gelir manasında.
ketofilen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2019 Mesajlar 1.404 Çözümler 21 Yer Kaer Morhen 20 Mayıs 2024 #22 KimyaciDayi dedi: Hocam rahatsız eder derken ters tutarsam elime gelir manasında. Genişletmek için tıkla... Kamera yanlarda değil ekranın tam ortasında o yüzden elinize denk gelmez.
KimyaciDayi dedi: Hocam rahatsız eder derken ters tutarsam elime gelir manasında. Genişletmek için tıkla... Kamera yanlarda değil ekranın tam ortasında o yüzden elinize denk gelmez.
KimyaciDayi Centipat Katılım 30 Temmuz 2023 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2024 #23 Ek olarak kullanan varsa emulatör performansını söyleyebilir mi GameCube emulatorü temiz çalışıyor mu merak ediyorum. ketofilen dedi: Kamera yanlarda değil ekranın tam ortasında o yüzden elinize denk gelmez. Genişletmek için tıkla... Arka kamerayı kast ettim hocam.
Ek olarak kullanan varsa emulatör performansını söyleyebilir mi GameCube emulatorü temiz çalışıyor mu merak ediyorum. ketofilen dedi: Kamera yanlarda değil ekranın tam ortasında o yüzden elinize denk gelmez. Genişletmek için tıkla... Arka kamerayı kast ettim hocam.