Yükselkemall Decapat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 13:47 #1 Merhaba, tabletim Tab S9 FE modeli. Şarj adaptörü ve kablosu da orijinal ama aynı kablo ve adaptör telefonumu şarj ederken tableti şarj etmiyor.
Merhaba, tabletim Tab S9 FE modeli. Şarj adaptörü ve kablosu da orijinal ama aynı kablo ve adaptör telefonumu şarj ederken tableti şarj etmiyor.
H hrksbndncy Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 220 Çözümler 2 Dün 13:59 #2 Tabletin soketinde ya toz birikmiştir. Ya da soketi bozmuşta olabilirsin. Başka şarj kablosu ile tableti şarj edebiliyor musun?
Tabletin soketinde ya toz birikmiştir. Ya da soketi bozmuşta olabilirsin. Başka şarj kablosu ile tableti şarj edebiliyor musun?
Yükselkemall Decapat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 14:11 #3 hrksbndncy dedi: Tabletin soketinde ya toz birikmiştir. Ya da soketi bozmuşta olabilirsin. Başka şarj kablosu ile tableti şarj edebiliyor musun? Genişletmek için tıkla... Arkadaşımın typce C şarj aleti ile denediğimde oluyordu bir de bu kabloyu ve adaptörü yeni aldım.
hrksbndncy dedi: Tabletin soketinde ya toz birikmiştir. Ya da soketi bozmuşta olabilirsin. Başka şarj kablosu ile tableti şarj edebiliyor musun? Genişletmek için tıkla... Arkadaşımın typce C şarj aleti ile denediğimde oluyordu bir de bu kabloyu ve adaptörü yeni aldım.
H hrksbndncy Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 220 Çözümler 2 Dün 14:20 #4 O zaman kablo uyumlu değil. Eğer samsungdan aldıysanız, mağazayla görüşün tableti şarj etmiyor diye. Ya da bir tefeloncuya gidip soketin içinde pislik toz var mı kontrol ettirin.
O zaman kablo uyumlu değil. Eğer samsungdan aldıysanız, mağazayla görüşün tableti şarj etmiyor diye. Ya da bir tefeloncuya gidip soketin içinde pislik toz var mı kontrol ettirin.