B berkovic19 Decapat Katılım 29 Eylül 2023 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2024 #1 Merhaba. Tab s9FE aldım ancak elimde 67W (Xiaomi şarj aleti) şarj aleti var sizce problem oluşturur mu? İlla 25W şarj aleti mi almalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ağustos 2024
Merhaba. Tab s9FE aldım ancak elimde 67W (Xiaomi şarj aleti) şarj aleti var sizce problem oluşturur mu? İlla 25W şarj aleti mi almalıyım?
ozguven_askim Hectopat Ekipman Ustası Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 5.077 Çözümler 6 23 Ağustos 2024 #2 Sıkıntı olmaz kaç watt destekliyorsa o kadar çeker.
fxwestro Decapat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 1.459 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Adana, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2024 #3 berkovic19 dedi: Merhaba. Tab s9FE aldım ancak elimde 67W (Xiaomi şarj aleti) şarj aleti var sizce problem oluşturur mu? İlla 25W şarj aleti mi almalıyım? Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olmaz.
berkovic19 dedi: Merhaba. Tab s9FE aldım ancak elimde 67W (Xiaomi şarj aleti) şarj aleti var sizce problem oluşturur mu? İlla 25W şarj aleti mi almalıyım? Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olmaz.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.210 Makaleler 6 Çözümler 144 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 23 Ağustos 2024 #4 berkovic19 dedi: Merhaba. Tab s9FE aldım ancak elimde 67W (Xiaomi şarj aleti) şarj aleti var sizce problem oluşturur mu? İlla 25W şarj aleti mi almalıyım? Genişletmek için tıkla... PPS desteklemediğinden dolayı 15W çeker. Max watt için 45W ve en önemlisi PPS destekli adaptöre ihtiyacınız var.
berkovic19 dedi: Merhaba. Tab s9FE aldım ancak elimde 67W (Xiaomi şarj aleti) şarj aleti var sizce problem oluşturur mu? İlla 25W şarj aleti mi almalıyım? Genişletmek için tıkla... PPS desteklemediğinden dolayı 15W çeker. Max watt için 45W ve en önemlisi PPS destekli adaptöre ihtiyacınız var.
B berkovic19 Decapat Katılım 29 Eylül 2023 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2024 #5 ozguven_askim dedi: Sıkıntı olmaz kaç watt destekliyorsa o kadar çeker. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Heribert Yavuz dedi: PPS desteklemediğinden dolayı 15W çeker. Max watt için 45W ve en önemlisi PPS destekli adaptöre ihtiyacınız var. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. fxwestro dedi: Sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
ozguven_askim dedi: Sıkıntı olmaz kaç watt destekliyorsa o kadar çeker. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Heribert Yavuz dedi: PPS desteklemediğinden dolayı 15W çeker. Max watt için 45W ve en önemlisi PPS destekli adaptöre ihtiyacınız var. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. fxwestro dedi: Sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.