Tab S9 FE+ vs iPad 10

PowerFast

Hectopat
İyi sosyaller. Bütçe maksimum 15.000 TL. Üniversitede not tutmak için kullanılacak. Farklı tablet önerilerine açığım. Şimdiden teşekkürler.

Hocam 5 yıl kullanabilir miyim? Üniversite bir daha tablet almak istemiyorum en azından üniversite bitene kadar. Bir de galiba içinden şarj adaptörü çıkmıyor.

Hocam şarj adaptörü kısmını bilmiyorum
5 yıl konusunda emin konuşmayayım iPad olsa kullanırsınız derdim fakat 5 yıl bilmiyorum. iPad 64 GB olduğu için önermedim yoksa özellik olarak daha iyi.

Hocam şarj adaptörü kısmını bilmiyorum
5 yıl konusunda emin konuşmayayım iPad olsa kullanırsınız derdim fakat 5 yıl bilmiyorum. iPad 64 GB olduğu için önermedim yoksa özellik olarak daha iyi.
Anladım. O zaman iPad alayım. Peki iPad 10 yerine iPad 9 alsam olur mu? Aralarında o kadar fiyat farkına değecek bir şey bulamadım.

iPad 9 sıfır var mı bilmiyorum ekranı sizi tatmin ediyorsa alabilirsiniz fakat işlemci olarak 10 daha iyi daha uzun kullanım süresi sunar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…