Tab S9 FE vs MatePad 11.5

Bu iki tablet arasındayım.
Kalem olmazsa olmaz, kullanım amacı çoğunlukla ders çalışmak, not tutmak olacak. Arada bir Sims oyunu oynanacak.
Bunlar arasında hangisi daha mantıklı olur ya da farklı bir model varsa önerebileceğiniz 11-12bin arasına, önerilere açığım.

Ben bir S9FE, sıra ve oda arkadaşım ise 11.5 S kullanıcısı.
Onun kutusundan klavyeli kılıf, adaptör, ekran silme bezi (bir kampanya sayesinde kalem de)çıkarken benimkinden sadece güç kablosu ve kalem çıktı
İkimizin de şarjı neredeyse aynı gidiyor(onunki 1000mAh daha fazla)
Onun kalemi şarjlı, benimki ise mekanik. Buna rağmen benim kalemim daha işlevli, ekrana dokunmasa dahi algılıyor.

Onun ekranında papermate var, hissiyatı daha hoş.
Benimki bölünmüş ekranda daha uyumlu çalışıyor.

Benim önerim s9FE olur. Fiyat/performans olduğunu düşünüyorum. Üstelik şuanda indirimde.

Ben bir S9FE, sıra ve oda arkadaşım ise 11.5 S kullanıcısı.
Onun kutusundan klavyeli kılıf, adaptör, ekran silme bezi (bir kampanya sayesinde kalem de)çıkarken benimkinden sadece güç kablosu ve kalem çıktı
İkimizin de şarjı neredeyse aynı gidiyor(onunki 1000mAh daha fazla)
Onun kalemi şarjlı, benimki ise mekanik. Buna rağmen benim kalemim daha işlevli, ekrana dokunmasa dahi algılıyor.

Onun ekranında papermate var, hissiyatı daha hoş.
Benimki bölünmüş ekranda daha uyumlu çalışıyor.

Benim önerim s9FE olur. Fiyat/performans olduğunu düşünüyorum. Üstelik şuanda indirimde.
İndirimde dediğiniz yer neresi?

Redmi Pad Pro da güzel tablet ona da bir bakabilirsin.
Eğer Google servislerini sorun etmezsen Matepad 11.5 güzel.
Google servislerini dert etmiyorum, Redmi pad pro için kalem uydurmam gerekir ve stabil çalışmayacaktır büyük ihtimalle.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı