Tab S9 FE vs Tab S9 FE+

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben bundan önce MatePad Air kullanıyordum. Ekranı 144hz ve işlemcisi SD 888 idi. Bu yüzden buna geçince gözle görülür bir fark hissettim akıcılık konusunda ama kullandıkça alışıyor gözüm. Ekran amoled değil ancak hem youtube videolarında hem de araştırma işlerinde beni rahatsız etmiyor. Yüksek Lisans için birçok sunumumu ve araştırmamı tablet üzerinden yapıyorum o yüzden tablet hep elimin altında.

Adaptör olarak ben Nothing Phone 2a kullanıyorum, onun için aldığım kendi 45W adaptörü bu cihazda da uyum sağladı, onu kullanıyorum. Hem tabletimi hem laptopumu hem de telefonumu çok hızlı şarj ediyor. Kullanım alanı geniş anladığım kadarıyla. İleriye dönük Nothing adaptörüne bakabilirsin. Biraz tuzlu ancak tüm adaptörler çok pahalanmış.

Hocam benim ilk tabletim olacak çoğunlukla ders çalışacağım ekran sizce beni rahatsız edermi yani ders videosu izleyeceğim not tutacağım test çözeceğim

Telefonum şu an 60hz

Yanlış bilgi
Hocam benim ilk tabletim olacak çoğunlukla ders çalışacağım ekran sizce beni rahatsız eder mi yani ders videosu izleyeceğim not tutacağım test çözeceğim.

Telefonum şu an 60Hz.

Hocam niye S9 FE'yi illa istiyorsun? O paraya diğer muadillerini alsana. Bak 60 Hz ve TFT ekran seni pişman eder. Ben anladım senin istediğini. Bu cihaz seni üzer net.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam niye S9 FE'yi illa istiyorsun? O paraya diğer muadillerini alsana. Bak 60 Hz ve TFT ekran seni pişman eder. Ben anladım senin istediğini. Bu cihaz seni üzer net.
Hocam bana çok uygun ekranı 90 Hz sanırım

Hocam benim ilk tabletim olacak çoğunlukla ders çalışacağım ekran sizce beni rahatsız edermi yani ders videosu izleyeceğim not tutacağım test çözeceğim

Telefonum şu an 60hz
Çok rahatsız edeceğini sanmıyorum zaten 60hz kullanıyormuşsunuz. 90hz akıcı çalışıyor ama işlemci kaynaklı bazen fps drop yedirtiyor onu demek istemiştim. Arkadaşın dediği gibi bu fiyata diğer seçeneklere de bakabilirsin ama özellikle ders konusunda samsung'un sunduğu avantajlar çok iyi. Çoklu pencere desteği tablet kullanımında önemli bir husus.

Hocam çok fazla araştırdım gerek kalemi olsun çoklu pencere desteği olsun Samsungu ayrı bir seviyorum Mardin lerinin bence çok üstünde bir de FPS drop yedirtiyor derken sadece oyunlar için mi

Hocam niye S9 FE yi illa istiyosun. O paraya diğer muadillerini alsana. Bak 60 Hz ve TFT ekran seni pişmsn eder. Ben anladım senin istediğini. Bu cihaz seni üzer net.

Sadece beğendiğiniz ve sürekli önerdiğiniz tabletlerin haricindeki tabletleri de biraz incelerseniz 60 değil 90Hz olduğunu görürsünüz.
Ders konusunda Samsung'un DeX sistemi gerçekten çok işe yarıyor.

İkisi de alınmaz 90Hz ve kalitesiz ekranı var gerek yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…