Tab S9 FE+ yerine iPad 10. nesil alınır mı?

Sanemi

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba bende Tab S9 FE+ var ve üniverste öğrencisiyim. Geçen sene aldım cihazı ve şu an cihazı satık iPad 10. nesil almayı düşünüyorum.
İnşaat bölümü okuyorum ve Allah'ın izni ile mimarlık bölümüne geçiş yapacağım ileriki senelerde. Cizim ve ders notu ağırlıkla kullanacağım tableti. Şu anlık sadece not tutma defteri gibi kullanıyorum. Sizce hangi tablet daha mantıklı? iPad'in daha iyi olduğunu duydum Sizin de fikirlerinizi merak ediyorum.

Mimarlik icin PC daha iyi olabilir, tablette mimarlik uygulamalari acacaksaniz butceyi arttirmanizi oneririm.

İPad daha iyi diyenler Pro modelleri kastediyorlardır. S9FE+'dan, 10.nesile geçerseniz gözle görülür bir fark hissetmezsiniz. En azından Air M2 modeline doğru çıkmanız gerekir.

iPad daha iyi diyenler Pro modelleri kastediyorlardır. S9FE+'dan, 10.nesile geçerseniz gözle görülür bir fark hissetmezsiniz. En azından Air M.2 modeline doğru çıkmanız gerekir.

iPad Air 5. nesil almayı düşünüyorum şu anlık.

Mimarlik icin PC daha iyi olabilir, tablette mimarlik uygulamalari acacaksaniz butceyi arttirmanizi oneririm.

PC var zaten bende ama bütçe maksimum 25 bin kalemi falan da paralıya Apple'de.

Link atar mısın bir de şu an baktım aslında iPad Air M.2 alabilirim. Oda güzel benziyor.

Anladım bir bakayım buna Air M.2 mi iyi yoksa bu cihaz mı?

iPad Air M2 11 İnç fiyatı, teknik özellikleri, iPad Air M2 11 İnç modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu cihaz Air 6 mı oluyor.

Air M2 ve Air 6 aynı cihazlar. Sadece içinde M2 işlemcisi olduğu için M2 de deniliyor.

Ama cihazı Apple'ın kendi sitesinden öğrenci mağazından alın yanında Pencil Pro hediye gönderiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…