Merhaba bende Tab S9 FE+ var ve üniverste öğrencisiyim. Geçen sene aldım cihazı ve şu an cihazı satık iPad 10. nesil almayı düşünüyorum.
İnşaat bölümü okuyorum ve Allah'ın izni ile mimarlık bölümüne geçiş yapacağım ileriki senelerde. Cizim ve ders notu ağırlıkla kullanacağım tableti. Şu anlık sadece not tutma defteri gibi kullanıyorum. Sizce hangi tablet daha mantıklı? iPad'in daha iyi olduğunu duydum Sizin de fikirlerinizi merak ediyorum.
İPad daha iyi diyenler Pro modelleri kastediyorlardır. S9FE+'dan, 10.nesile geçerseniz gözle görülür bir fark hissetmezsiniz. En azından Air M2 modeline doğru çıkmanız gerekir.
iPad daha iyi diyenler Pro modelleri kastediyorlardır. S9FE+'dan, 10.nesile geçerseniz gözle görülür bir fark hissetmezsiniz. En azından Air M.2 modeline doğru çıkmanız gerekir.
EÄitime Ãzel Apple Fiyatlarıyla öÄreniminiz için Mac veya iPadâi indirimli satın alın. ÃÄrenciler, öÄretmenler ve eÄitim personeli yararlanabilir.
EÄitime Ãzel Apple Fiyatlarıyla öÄreniminiz için Mac veya iPadâi indirimli satın alın. ÃÄrenciler, öÄretmenler ve eÄitim personeli yararlanabilir.