Tab S9 Kaç sene götürür?

Zeerix

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, s9FE+ ile S9 arasından S9 tercih ettim 5 ya da 6 sene götürür mü acaba? Not ve genshin oynamak icin kullanacağım.

Uzun süre götürür. Nisandan beri her gün Tab S9 Plus ile 8-9 saat ekran sürem var. Aşırı memnunum.

Merhaba, s9FE+ ile S9 arasından S9 tercih ettim 5 ya da 6 sene götürür mü acaba? Not ve genshin oynamak icin kullanacağım.

Not için ortalama 4 yıl kadar iyi sayilabilecek seviyede kalir ondan sonra düşüş yaşar ama genshin için o kadar gitmez oyun geliştikçe yetersiz kalacak 1-2 yıl sonunda ciddi düşüş yaşar diye düşünüyorum gelecek güncellemelere bagli daha erken de olabilir.

Son düzenleme:
S9 temiz bir bakım lie 4 sene civarı götürür ama o tablet Genshin'e ile ne kadar gider bilemeyeceğim.

S9 temiz bir bakım lie 4 sene civarı götürür ama o tablet Genshin'e ile ne kadar gider bilemeyeceğim.
İşlemcisi güçlü olsa bile oyun için alınacağını düşünmüyorum.

Bu arada S-Pen ucu aşınınca servise gidip isteybiliyorsunuz. Bedava şekilde garanti kapsamında veriyorlar. Emaar hariç her servise gidebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…